Je toto na teste duch?

lluss
5. nov 2020

Ahojte dievcata 😊 ja som dnes 25 DC, mavam 30 dnove cykly vacsinou... duch sa objavil po limite (cca pol hodina )myslite si ze je to falosne pozit. Vysledok?

nelca0510
5. nov 2020

Ahoj. Nič tam nevidím. Po hodine by sa nemalo odcitavat. Skus o 2 dni🙂

lluss
autor
5. nov 2020

@nelca0510 dakujem za odpoved.. na zivo je tam modra ciarka 😊 skusim.. kuk foto upravene

nelca0510
5. nov 2020

@lluss keď ono je to možno kanálik. Niečo dáme tomu tam je modré,len nechcem aby si si zbytočne robila nádej. Koľko máš do MS?

lluss
autor
5. nov 2020

@nelca0510 je mi to jasne, beriem aj taku moznost ze zle vidim, ale po naskoceni kontrolnej ciarky bol test biely a ked som sa vratila na wc tak tam bol jasne viditelny dusik 😊 a kanalik by mal byt sivy nie? No urcite sa nehadam 🙂 ms by mala / nemala prist 10.11. O 5 dni tak skusim o dva dni znovu 🙂

nelca0510
5. nov 2020

@lluss vo farbách sa zase nevyznám, ja som si tento test ešte nerobila. Niekde sivý, niekde ruzovkasty.. HCG sa zvyšuje nárazovo každé 2 dni, skus teda potom. Alebo výdrž až do MS 🙂

lluss
autor
5. nov 2020

@nelca0510 ja som bola do teraz vzdy len citatelka 😁 mam prestudovane asi kazde forum s duchmi😁 a baby vacsinou pisali, ze duch je ruzovy alebo v tomto pripade modry a kanalik sivy alebo biely 🙂 boli aj take pripady, ktorym sa duch ukazal po limite a na koniec boli tehotne 😊 snad to bude aj moj pripad, ak nie nic sa nedeje vyjde na buduce.. ty patris tiez medzi snazilky? Ja uzivam inofolic uz dva mesiace, krasne mi upravil cyklus tak hadam to raz vyjde. 😊 kazdopadne ti dakujem za tvoj nazor, netusila som ze niekto tak rychlo odpise😊

nelca0510
5. nov 2020

@lluss dieťa mi zaspalo a oddychujem :D žiadna snažilka, mam 10 mesačnú dcérku a ta mi bohato stačí momentalne🙂 Ja som užívala tiež inofolic combi a pomohol mi🙂

lluss
autor
5. nov 2020

@nelca0510 ja uzivam obycajny inofolic, odporucila mi ho gynekologicka vzhladom k nepravidelnej ms, ked som jej povedala ze do konca roka by som chcela ostat tehu 🙂 snazime sa uz 3 mesiace, pre mna nekonecno, pre niekoho smiesne, ked vidim kolko niektore zeny musia cakat😞 tak sa budem modlit aby ten duch ktory mi dnes vysiel silnel 🙂
to je super 😍

tulipanicek
5. nov 2020

Mne už pri takom duchovi ukázal digitálny test clear blue pozitívny výsledok

lluss
autor
5. nov 2020

@tulipanicek nemám k dispozícii digi 🙃 počkám dva dni a otestujem dr Max... máte aj s nimi skúsenosti?

mata370
5. nov 2020

@lluss ja tam vidím slabulinkeho ducha. Držím palce 😊

tatranka4
5. nov 2020

@lluss odporúča sa testovať až 14 dní po meskajucej ms

lluss
autor
5. nov 2020

@mata370 keby ste mali pravdu 😊 ono tu to nevyzerá na fotkách až tak ako v realite ... je tam slabomodrá čiarka, len mi to nechce rozum pobrať že by to vyšlo lebo nemám vôbec žiadne príznaky.
Jediná vec, ktorá ma tak nakopla k testu je, že ma asi 4 dni nazad bolela jazva, ktorú mám od detstva asi 3 rokov a nikdy ma nebolela... ani som nevedela že ju mám, no a potom ma začali bolieť kríže, ale nie ako na ms ale ako keby som kopala zemiaky 😁 pritom som doma a nič také nerobím, som momentálne pn. Ale neviemči sa to dá považovať za tehu príznaky 🙂 obcas ma aj pichne ako keby v maternici.. ale to už si asi skôr namýšľam či čo.... baby dajte aké ste mali príznaky vy 😊

lluss
autor
5. nov 2020

@tatranka4 to viem, vy poznáte takú ktorá vydržala netestovať dva týždne po meškajúcej ms? 🙃 lebo ja nie 🙂 keď tak už pár dní, max týždeň, ale neviem či ženy ktoré sa snažia a každý mesiac na to čakajú, testujú až tak neskoro

tatranka4
5. nov 2020

@lluss nie mne meska 10 dni a robila som 2 krat ale vcera mi tak napisal doktor takze ze dovtedy mozu byt negativne testy

tatranka4
5. nov 2020

@lluss tak ked som cakala prve tak priznaky boli presne ako pri ms bolesti prs a chrbta, ale to mavam aj ked ocakavam ms, preto som pri prvom tehu tomu nevenovala pozornost, az kym mi ms meskala mesiac mi to bolo divne nemam ju pravidelnu takze mi to bolo jedno
a kazdy ma ine priznaky, niekomu hned zle niekomu nie je vobec mne napriklad cele tehotnstvo vobec nic nebolo
niekto ma lepsi chuch chut, traviace problemy je to dost individualne

lluss
autor
5. nov 2020

@tatranka4 áno môžu, ale nemusia, niekomu ukáže už 9 dpo ducha, ktorý obdeň silnie a niekomu až dlho po vynechaní.. ja ešte dieťa žiadne nemám, tak preto sa pýtam.. je jasné že je to individuálne 😊 aj tak ďakujem za váš názor 🙂

tatranka4
5. nov 2020

@lluss tak ono zalezi aj kedy ste mali ovulaciu, ja ju mala az ku koncu cyklu takze, urcite by som este vydrzala do toho dna kedy ma prist ms, nie kazdemu musi ukazat par dni pred ms ze je v tom niekomu ani 2 tyzdne po meskajucej neukaze ako mne

lluss
autor
5. nov 2020

@tatranka4 veď práve, záleží na ovulácii... držím vám palce a dajte vedieť ako ste dopadli 😊

tatranka4
5. nov 2020

@lluss dakujem aj vy tak ja tusim ze nic z toho nebude, pol roka dozadu tiez meskala a nic kvoli stresu psychika tiez robi svoje

lluss
autor
5. nov 2020

@tatranka4 to áno, robí 😞
Ale nezúfajte, možno práve teraz sa zadarilo 😊

nataly00
5. nov 2020

@lluss ano vidim

nini1010
5. nov 2020

Podla mna je to jasny duch.

lluss
autor
5. nov 2020

@nini1010
Myslíte že aj po limite je platný?😊

lluss
autor
5. nov 2020

@nini1010 len ma zaráža ten limit 😕 možno je to aj menej ako pol hodinka, nepamätám si to presne

nini1010
5. nov 2020

Neviem ci je,ale mne nabehla ciarka u dcery aj syna v zaciatkoch tehotenstva este pred menstruaciou tiez az po limite,dokonca pri synovi nakoniec eate aj zmizla.A dalsie dni vzdy silneli a nabiehali v limite.Nie je nic iste ale cosi tam moze byt treba to zajtra a pozajtra pretestovat.

lluss
autor
5. nov 2020

@nini1010 dobre veľmi pekne ďakujem 😊

macicka111
6. nov 2020

🤔

mata370
6. nov 2020

@macicka111 myslím že áno 🙂

macicka111
6. nov 2020

@mata370 ale ukázalo my to až po pár hodinách čo asi už je neplatný či ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre