Test je starý asi 5 dni, mala som ho odložený a zabudla som na neho. Pozriem sa a druha čiarka? Ms mám 2 deň ako vždy. Pred tým ako mi mala ms prísť som na 3 testoch mala duchov, vyskúšala som druhu značku (túto) a opäť duch ale ms mám… to tie testy sú fakt tak nespoľahlivé a takto duchuju?
Ked mas normalne MS, asi zbytocne sa zamyslat nad 5 dnovym testom vytiahnutym s kosa, nie? V dobrom myslim, ale zbytocne nad tym spekulovat, taky test je neplatny po takej dobe. Drzim palce, nech to buduci mesiac vyjde.
@anjelicek26 on nebol v koši ale na poličke na wc zabudnutý v obale, tak som ho ešte rozobrala či dobre vidím 😲 ďakujem!
nic tam nie je
Baby podstatne je že mi všetky testy duchovali doteraz spravené, ani jeden biely negatívny bez náznaku… tento bol myslím z actionu, aké máte skúsenosti?
@sophiiiiia mne robila ducha na teste aj cysta... ale akeho.. po MS bola prec... aj cysta, aj duch... lekar ju krasne videl na sone...
Po uplynutí času na odcitanie výsledku je všetko na teste neplatné - výsledok sa nemá brať v takom prípade. Urob si ráno nový test a po uplynutí času ho skontroluj a potom zahoď.
@pinkgirl problém je ten že ja som si výsledok vtedy nepozrela a úplne som naňho zabudla, takže neviem čo ukázalo do limitu. Len ma tie testy hnevajú, že dávajú nádeje 😐
@sophiiiiia tento test je uplne negatívny, ani náznak čiarky...je to len testovací kanalik
@rachel36a ja neviem či som slepá, ale ja tam tu čiarku vidím, kanalik takto silný? Mojimi očami tak 2x silnejší ako na fotke
@sophiiiiia ano kanalik...ciarka by bola ruzova.
@rachel36a skôr taká do fialová mi príde, ja som chcela podotknúť iba to, že tie testy to robia stále, niekedy negatívne znamenali biele ako sneh ani náznak… a teraz takéto niečo no neviem
@sophiiiiia
1. na to aby čiarka bola plátna a braná ako pozitívny test musí byť ružová
Toto ma od čiarky, a ružovej farby podľa mňa extrémne ďaleko
2. Tie lacné šitné testy ako toto že z actionu 😅🙈 tomu by som neverila už vôbec
3. 5 dňový test 🙈 ako vážne sa tu pýtaš na toto ? Keď je raz v každom jednom návode testu napísané že výsledok sa berie len v časovom limite a po tomto čase je všetko neplatné tak co je na tom nezrozumiteľné
A este k tomu 5dni 🤦♀️
4. Píšeš ze ms máš tak ako mala prísť a je normálna
Takže koľko dôvod potrebuješ ešte na to ze tento test patrí rovno do koša a netreba sa naň ani pozerať a nie to sa nad tým nejak zamýšľať
@sophiiiiia kúp si o tri eurá drahší test a neminaj na takéto lacné a nespoľahlivé testy peniaze.
Test sa ma odcitavat v casovom limite. Test odcitany po casovom limite je neplatny. A sorry, ale riesis tu test odcitany po 5 dnoch? To si tusim rekorderka 🙂
PS. Kup si normalne testy. Nie z Actionu, ani nie Pepino.
@sophiiiiia na veľa testoch vidno kanáliky...a hlavne podľa toho čo píšeš už by si mala riadne viditeľnu čiarku ak by si bola tehu a nelovila duchov...ďalšia vec, nevideli sme tie predošlé testy, ale ak boli pozitívne a dostala si mrchu , tak mohlo ísť o biochemicke tehu...a na záver, test sa odčítava v limite, nie za 5 dni
@nika_val a napríklad kde som napísala že si myslím že test je pozitívny a že som tehotná?🤣🤣 nerozumiem ja tejto slohovke ale to je už na rozmyslenie si takáto správa
@nika_val a za ďalšie pýtala som sa na skúsenosti s testami, nie na zbytočne názory… ja neviem čo na tom teste bolo napr aj do limitu lebo som sa na to nepozrela, skúšala som aj drahší test, kde bol opäť viditeľný duch, na čo tu aj podotýkam. Nie na 5 dňový test
@sophiiiiia Skúsenosť s testami je taká že je pozitívny len vtedy ak do limitu uvedeného vyrobcom vidíš rúžovu čiarku, rôznej intenzity. No musí byť viditeľná voľným okom, nie cez všelijaké filtre svetlá a neviem čo ešte. Bohužiaľ telo je také, že si z nás vie niekedy urobiť srandu v podobe biochemického tehotenstva a to zistíš tak, že síce más pozitívny test (kde vidíš rúžovú čiarku) ale na termín poprípade s malým meškaním ti príde ms.
Testy nie sú natoľko inteligantné aby toto vedeli a preto jediný a najspoľahlivejší spôsob ako zistíš že si tehotná je vyšetrenie u gynekológa ktorý túto skutočnosť potvrdí.
@3petka ďakujem že existujú ľudia ktorí dokážu bez všetkej arogantnosti normalne písať 😊 s tým súhlasím, len my ženy niekedy hľadáme aj to čo sa dohľadať nedá, je to asi zúfalstvo alebo ako to nazvať… ja som mala pekne viditeľných duchov ale ešte pred ms, zrejme som si prešla biochemickým, pretože týždeň pred ms som si prešla extrémnymi príznakmi, len doma zavretá…
@sophiiiiia Viem presne o čom hovoríš. Sama som bola, malým lovcom čiarky cez 4 roky. A dve som aj ulovila ale bohužiaľ to nedopadlo dobre. Nakoniec po 4 rokoch som proste cítila že je to tam, a bum bolo. A to ja som bola veľmi riziková takže tehotenstvo som mala za úlohu zistiť čo najskôr aby mi nasadili lieky. Tiež som dávala foto testu sem na MK že či dobre vidím alebo čiarku bolo naozaj vidieť. A dnes mi tu behá druhý krásny mládenec.
@3petka veľmi gratulujem 🥰 my sa snažíme krátku dobu, preto tomu neprikladam váhu a nechávam to voľne ísť, aj keď je to každým príchodom ms ťažké. To sledovanie sa… tiež ak by som mala byt tehu hneď to musím dať vedieť, som bez štítnej žľazy, tiež sa treba hrať s liekmi popri tom celom
Tak v tom prípade chápem.....ja mám tiež štítnu + ešte krvnú mutáciu. Pri prvom synovi som ani nevedela čo je ovulácia a kedy sa to vlastne podarilo. Toto bolo aj bezproblémové tehotenstvo. Ale pri druhom, no dobre to dopadlo v čase keď už sme si povedali že asi to tak má byť a druhé proste nebude. A hľa je tu.
@sophiiiiia píšeš o hľadaní druhej čiarky ktorá tam nikde nie je
Takže z toho mne vyplynulo že hľadáš pozitívny test.
Ostatné som ti napísala k veci. Lacne testy sú šitné testy neverila by som im.
Pozerať na test po 5 dňoch je úplne zbytočné aj keby to je najdrahší test aký sa dá kúpiť.
@nika_val pepino testy mi došlo že sú k ničomu, o tom som si stihla už niečo prečítať 😉
@nika_val toto je tiež kanalik áno? Výsledok mi vyšiel do pól minúty ani to nie 🙂 preto ešte nebol úplne vyblednuty
@nika_val a nie pozitívny test nehľadám, len nechápem prečo je tam zázrakom vždy druha nejaký “kanalik” alebo ako sa tomu hovorí, mám testy ktoré sú sneho biele áno aj od značky pepino veľmi uznávanej
@sophiiiiia podla mňa toto by som nebrala ako čiarku. Na foto nevyzerá žeby bola ružová ale skôr sivá
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.