Ahojte prosím,je toto kanálik? Asi 15minut trvalo kým sa test vyčistí lebo bol stále ružový.. tento jediný test mi nikdy neurobil ani len náznak čiarky 🤔 po 15 minútach sa mi tam niečo zdalo,ale nechala som to tak a šla do obchodu.. prešla asi hodina a keď som prišla tam toto..môže spraviť až taký kanálik?
Tak za mna je tam jasna ciarka a ziaden duch, ale ako pisem, rozober ho a uvidis to jasnejsie.
@anjelicek26 zle sa rozoberal,ale je rozpitý.. spravím zajtra ráno ešte jeden a uvidím..ale ten šok,že by to vyšlo 😅
Akože niečo tam je, to uznávam, ale už vyzerá byť v dosť hroznom stave ten test :D Vyskúšaj veru ešte jeden. Ale nemusíš čakať do zajtra, však aj teraz kľudne môžeš spraviť.
Vyzerá byt pozitívny, urob ešte jeden. Kolko ti mešká?
Je tam normalna ruzova ciarka,kanalik je sedy,nie ruzovy.
No ja tam vidím ružovú čiarku 😊 správ ešte jeden , drzim palce 😊
Konečne niekto s tehotenským testom nie kovid 😂
prepáč mi :( ale podľa mňa kanálik...
Je to tam, ak ešte len dnes máš dostať, tak podľa mňa už pekne vidno. 🙂 ja som robila obyčajne pepino testy a ukázalo týždeň pred menzesom už koľajnice. Ale aj tvoja čiarka bude silniet 🍀
Ešte mohla byť ovu neskôr-aj som si myslela podľa bolesti,a to by som bola len 12dpo...ale pevne dúfam,že bude silnieť 😍
Za mna je to kanalik
Čiarka je na všetkých, len teda slabucka. Uvidis, či zajtra posilnie.
@dadus_ka počítam aj s touto možnosťou... Ďakujem baby,uvidíme zajtra/pozajtra ak vydržím 😅
Moc ti držím palce🙂🙂🌼ja si však myslím,že to vyšlo 🤩🤩🤩
@nyyka vidím 😍🙏🙏 držím palce nech silnie ❤️
Ja vidím na všetkých slabučkú čiarku. 🙂
Ahoj, tieto nové pepino testy robia bohužiaľ aj falošných duchov. tu mi meškala a pozri, síce je tam druhá ale ostatné testy boli negatívne. nebola som tehotná.
chcem Ti len povedať že ak si chceš potvrdiť tehotenstvo, skús určite inú značku tehu testov, máme tu aj diskusiu pod názvom "nové pepino testy falošne duchujú", nájdeš pod lupou... držím palce aby tvoj tehu test bol pozitívny 🙂
@banderaska29 ahoj , áno viem , že klamu tie testy preto som spravila dva každý je z inej škatuľky ;) ale môže byt
@monika12323 kanalik 🙂
Užívam antikoncepciu ale mala som pocit, že tento mesiac nejak mohla prebehnúť ovulácia (použila som aj pharmatex). Dnes mám 14 dní od styku a asi 10-11 dpo. Test som robila dnes ráno a úplne negatívny, no po 40 minútach sa objavilo toto. A následne po dlhších 15 minútach to zmizlo. Je to duch alebo ryska? Dr max test o hodinu na to bol úplne negatívny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus ho rozobrat, vidno potom lepsie, ci je sedy alebo ruzovy.