Je toto kanálik?

4. feb 2022

Ahojte prosím,je toto kanálik? Asi 15minut trvalo kým sa test vyčistí lebo bol stále ružový.. tento jediný test mi nikdy neurobil ani len náznak čiarky 🤔 po 15 minútach sa mi tam niečo zdalo,ale nechala som to tak a šla do obchodu.. prešla asi hodina a keď som prišla tam toto..môže spraviť až taký kanálik?

anjelicek26
4. feb 2022

Skus ho rozobrat, vidno potom lepsie, ci je sedy alebo ruzovy.

autor
4. feb 2022

Čo myslíte? 😳

anjelicek26
4. feb 2022

Tak za mna je tam jasna ciarka a ziaden duch, ale ako pisem, rozober ho a uvidis to jasnejsie.

autor
4. feb 2022

@anjelicek26 zle sa rozoberal,ale je rozpitý.. spravím zajtra ráno ešte jeden a uvidím..ale ten šok,že by to vyšlo 😅

hanka1674
4. feb 2022

Akože niečo tam je, to uznávam, ale už vyzerá byť v dosť hroznom stave ten test :D Vyskúšaj veru ešte jeden. Ale nemusíš čakať do zajtra, však aj teraz kľudne môžeš spraviť.

tosomja
4. feb 2022

Vyzerá byt pozitívny, urob ešte jeden. Kolko ti mešká?

iwesska
4. feb 2022

Je tam normalna ruzova ciarka,kanalik je sedy,nie ruzovy.

autor
4. feb 2022

@tosomja dnes mám dostat 😅
@iwesska len sa mi zdalo,že je veľmi tenká 🤔
.. spravím ešte jeden a dám vedieť 😁

nika12323
4. feb 2022

No ja tam vidím ružovú čiarku 😊 správ ešte jeden , drzim palce 😊

tosomja
4. feb 2022

Konečne niekto s tehotenským testom nie kovid 😂

banderaska29
4. feb 2022

prepáč mi :( ale podľa mňa kanálik...

autor
4. feb 2022

Tak baby ja som hneď spravila ďalší 😂 veľa som predtým pila,ale je tam slabunka čiarka 😍 neda sa to dobre odfotiť 😓

tosomja
4. feb 2022

Je to tam, ak ešte len dnes máš dostať, tak podľa mňa už pekne vidno. 🙂 ja som robila obyčajne pepino testy a ukázalo týždeň pred menzesom už koľajnice. Ale aj tvoja čiarka bude silniet 🍀

autor
4. feb 2022

Ešte mohla byť ovu neskôr-aj som si myslela podľa bolesti,a to by som bola len 12dpo...ale pevne dúfam,že bude silnieť 😍

dadus_ka
4. feb 2022

Za mna je to kanalik

anjelicek26
4. feb 2022

Čiarka je na všetkých, len teda slabucka. Uvidis, či zajtra posilnie.

autor
4. feb 2022

@dadus_ka počítam aj s touto možnosťou... Ďakujem baby,uvidíme zajtra/pozajtra ak vydržím 😅

vierkainka
4. feb 2022

Moc ti držím palce🙂🙂🌼ja si však myslím,že to vyšlo 🤩🤩🤩

nyyka
4. feb 2022

Ahojte baby, ja tiez som v skupine. Vidim - nevidím :D

autor
4. feb 2022

@nyyka vidím 😍🙏🙏 držím palce nech silnie ❤️

ajko2011
4. feb 2022

Ja vidím na všetkých slabučkú čiarku. 🙂

ajko2011
4. feb 2022

@nyyka aj ja vidím 🙂 držím palce 👏

tosomja
4. feb 2022

@nyyka vidno slabunko, 🍀🙂

sandy2796
12. apr 2022

Ahojte , čo myslite ženy ? 🙂 2 dni pred očakávanou MS , je tam niečo alebo už mu šibe ? 🙂

banderaska29
12. apr 2022

@sandy2796

Ahoj, tieto nové pepino testy robia bohužiaľ aj falošných duchov. tu mi meškala a pozri, síce je tam druhá ale ostatné testy boli negatívne. nebola som tehotná.
chcem Ti len povedať že ak si chceš potvrdiť tehotenstvo, skús určite inú značku tehu testov, máme tu aj diskusiu pod názvom "nové pepino testy falošne duchujú", nájdeš pod lupou... držím palce aby tvoj tehu test bol pozitívny 🙂

sandy2796
12. apr 2022

@banderaska29 ahoj , áno viem , že klamu tie testy preto som spravila dva každý je z inej škatuľky ;) ale môže byt

dadus_ka
12. apr 2022

@sandy2796 ahoj vyzerá to skor ako kanalik

monika12323
21. aug 2022

Ahojte co myslite je toto kanalik? Prvy som robila vcera a druhy dnes

sandy2796
23. aug 2022

@monika12323 kanalik 🙂

anonym00000
17. okt 2022

Užívam antikoncepciu ale mala som pocit, že tento mesiac nejak mohla prebehnúť ovulácia (použila som aj pharmatex). Dnes mám 14 dní od styku a asi 10-11 dpo. Test som robila dnes ráno a úplne negatívny, no po 40 minútach sa objavilo toto. A následne po dlhších 15 minútach to zmizlo. Je to duch alebo ryska? Dr max test o hodinu na to bol úplne negatívny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre