Je toto falošná čiarka?

12. mar 2024

Ahojte, je toto podľa vás falošná čiarka(top test)?
Ide o to, že sme mali prezervatív ale nie hneď na začiatku (bol vo mne i bez neho). No nemyslím si, že akurát z toho by sa malo toto stať keď veľa párov vôbec nepoužíva a predsa sa nič neprihodilo.

romistyles
12. mar 2024

prosím to čo je za trend to rozoberanie testov 😭 vidím ducha, ale veľmi záleží.. skús normálny, nerozobratý test (s vysokou citlivosťou) a odčítať ho v limite.. hoď fotku potom keď tak

januska12323
12. mar 2024

Ženy, tie návody na testoch tam nie sú na parádu.

autor
12. mar 2024

@romistyles teraz

majka2
12. mar 2024

Tehotná gratulujem aj ja som taký mala

elenka.k
12. mar 2024

tak teraz už tam aj ja vidím 2 II

romistyles
12. mar 2024

neviem či ťa to poteší, ale teda tento test je podľa mňa pozitívny 😄 záleží ale, či už máš po termíne menštruácie, či nie.. skús sa otestovať obdeň a mala by tmavnúť, v prípade že ešte iba čakáš na svoje dni, môže to byť kľudne biochem. ..

autor
12. mar 2024

A mohlo sa to stať kvôli tomu, že kondóm nemal od začiatku?

romistyles
12. mar 2024

určite hej, tzv. predejakulát, o ktorom muž ani nevie.. šanca je oveľa menšia, samozrejme, ako bez, ale nie vylúčená.. asi na tom niečo bude, že jediná 100% ochrana je abstinencia.

nevenka
12. mar 2024

@romistyles vies co, niektore testy maju poskrabane to sklicko, ten plast, ked to fotis, tak to skresluje, odraza sa svetlo. Ja som to z toho dovodu rozobrala, ked sa mi ciarka marila.
Ale nechapem davanie testov do negativu a kontrasty a neviem co, menit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre