Mam.do Ms tri dni, boli ma podbrusko a dnes som si robila test a je tam.slabulinka ciarka, vidite ju aj vy? Ci uz mam.halucinacie ?
@nikiinka ak je to ruzove je to duch.
@nikiinka skus na bielom podklade odfotiť
@nikiinka podla mna je to tam, ale poloz to na cistobiely papier, nedrz v ruke a odfot tak.
@noemikatka som to ztmavila tak.mozno vidiet lepsie...
@janula12345 oki skusim
@nikiinka podla mna je ta ciarka daleko..mozno sa mi to len zda..nechcem ti kazit radost, ale vela testov robi falosnych duchov, takze kym tam neuvidis pekne 2 ciarky..radsej pockaj, pripadne si urob rano dalsi, ak nevydrzis..dolezite je, aby silnela, ale kludne ti moze vyskocit, az ked ti bude meskat..drzim palceky
kazda salba ciarka je duch,. otazne je , ci bude silniet, nie ci je to duhc, aj zo slabej ciarky moze a nemusi byt tehu.
ja som takto neico mala pri prvom tehu a test som robila tiez tak 2 dni prd ms., potom som urobia az ked mi ms meskala a uz to ola slusna kolajnica. tak drzim palcd.
a k foteniu - nikdy sa nefoti zo svetelnym zdrojom v pozadi, svetlo napr, z okna ma svietit na predmet, ktory fotime, nie byt za nim , inak to vytbara tien na fotke prave na predmete, ktory fotime. tvoja foot nastastie nie je uplne pred oknom, cize neico tam vidiet je, ale na toto si treba dat pozor pri akejkolvek fotke.
Zasviet nad to stolnou lampou a odfot tak.
@nikiinka neboj, ak to nevyjde hned, urcite sa coskoro podari..ja som otehotnela tiez na prvý sup, ale skoncilo to v 10. tt..potom nam trvalo pol roka kym sa nam to znovu podarilo..tiez som si robila kazdy mesiac testy (a nie jeden a citila som sa byt kazdy mesiac tehotna)preto viem, ze niekedy testy robia duchov a dokonca aj peknu ciarku a nic z toho nebolo 😪..drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 👍
@nikiinka vyzerá to sľubne 👌👌✊
Ahoj už ti meškajú krámy ? Ak áno koľko ?
Nie je to duch,je to ciarka ktora intenzitou zodpoveda tehotenstvu asi tak 2 dni pred menstruaciou ako pises.Tehotna evidentne si,uz len aby sa to udrzalo.A tie co to vzdavate kvoli tomu ze vas bolia krize,tak vedzte ze to nic neznamena lebo na zaciatku tehotenstva sa zena citi v dnoch ocakananej MS akoby mala prist se vsim vsudy,jedine ze nezacne krvacat.
Je tam čiarka ja som tiež takto zacinala. A postupne bola tmavšia a tmavšia a teraz som uz 26tt 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikiinka v prvom rade dakujem ze test drzis na spravnej strane. :D a po dalsie je to velmi zla fotka, skus odfotit este raz aj iny uhol