Je točenie hlavy príznak tehotenstva?

3. okt 2021

Pekný večer , mám otázku či točenie hlavy môže byt príznak tehotenstva? Menstruacia mešká 10 dni ale u mna je to normálne to neberiem ako príznak lebo ju mám veľmi nepravidelnú niekedy príde len každé 2-3 mesiace. Avšak vždy keď sa postavím z gauca sa mi veľmi točí hlava par sekúnd mám pocit že odpadnem. Nič iné okrem tohto som si nevšimla len ma zaujíma či mala niektorá z vás takýto príznak točenia hlavy takto skoro? Mám to už asi týždeň možno aj viac neviem presne. Ďakujem

gdpr
3. okt 2021

Točenie hlavy môže signalizovať aj nízky tlak. Skús si urobiť test alebo zájsť za gynekológom a dozvieš sa, či si alebo nie si tehotná 😂 a najmä tú nepravidelnú MS by som určite riešila aby z toho nevznikli väčšie problémy v budúcnosti zdravá žena do roka má mať 11-13 cyklov.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
3. okt 2021

A prečo si nespravíš tehotenský test? ... aj mne sa točieva často hlava tak, ako popisuješ, no u mňa je to tým, že mám nízky tlak ... šupni si magnézium, prejde Ti to.

miadi
4. okt 2021

Nie je to priznak teho skor tlaku. Ale teho test by ti to vedel presnejsie dokazat.

amelie2017
4. okt 2021

No ak by to bol priznak, bola by som tehotna uz asi 15 rokov. Ak sa ti toci hlava pro vstavani, tak skor nizky tlak alebo ucho- zmena pozicie.

tht
4. okt 2021

Ja som mala točenie hlavy na začiatku tehotenstva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre