Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Po MS (8-13.1.2021) ještě před ovulací jsem měla nechráněný sex (nedošlo k vyvrcholení,a ani před samotným stykem, takže žádné spermie nemohli zůstat v močové trubici). Bylo to tři dny po menstruaci, takže ještě před ovulací. Ale ovulaci jsem nezaznamenala, protože jsem poté měla kvasinky. Potom mě v poslední době mě začal pobolívat podbříšek a levý vaječník, potom to přešlo z levého na pravý, potom do celého podbříšku a pak bolest pominula. Těhotenský test jsem si dělala, a vyšel negativní, ale nejspíš to bylo ještě brzo na to aby test ukázal dobře. Potom bylo delší dobu klid, ale poslední dva dny mě bolí podbříšek jako před Ms, ale objevil se mi bílý výtok, četla jsem že je to příznak těhotenství. 16. Den po nechráněného sexu jsem dělala ještě jeden test, a taky vyšel čistě negativní. Mohu být aj tak těhotná? Mezi tím jsem měla ještě několikrát chráněný sex.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
na 16den,a k by doslo k oplodeniu, uz by ti test ukazal.
tieto rpiznaky mozu byt z infekcie, mohla sa rozsirit, pripadne z tej prekonanej kvasinkovej infekcie. tiez mozes mat hormonalne odchylky, tie nei su len u tehotnycha, el ani cyklus nemusis mat vzdy rovnaky.
ms mam uz snad 30r a teda za to obodbie som mala cykly fakt uz vselijeke, proste sa to meni, nemame stale rovnaky cyklus. a to mam ms vcelku pravidelne cely zivot, okrem tych mensich odchyliek.