Je to zápal maternice alebo tehotenstvo?

patka182
23. sep 2023

Ahojte prosím mám taký problém. Mávam nepravidelnú MS. Poslednú som mala 18.8. Trvala 5 dní no potom týždeň špinenie potom týždeň kľud. Deň po oravdepodobnej ovulácií opäť špinenie asi 3 dní a nakoniec deň pred MS špinenie jeden deň. Už viac ako týždeň mám bolesti podbrušku MS mešká 5 dní tehotenský test negatívny. Bola som u doktora urobil mi vyšetrenie a aj son kde mi povedal že mám zápal maternice dal ATB a na otázku či niesom tehotná odpovedal nieje nič vidieť a že mám prísť o týždeň pozrie ma a urobí tehotenský test. Že ak dostanem MS aj tak mam prísť že ak nie dá vyvolávačku. Myslíte že je tam nádej že som tehotná? Posledný test robený včera bol negatívny a podľa poslednej MS by som mala byť približne v 5tt.

stellarstar
24. sep 2023

Keď je test negatívny a dr nič nevidel tak tt to nebude

selena_luna
24. sep 2023

@stellarstar ms ma ale nepravidelnu, takze netusime kedy bola ovulacia. 5 tt je teda len akysi matematicky vypocet.
@autorka - o tyzden ti moze zobrat krv na hcg, to je najpresnejsie. Mozes byt napriklad v 3 alebo 4 tyzdni ak bola ovulacia posunuta, ale aj nemusis a tiez to moze byt prejav zapalenej maternice. Teda, nadej je, ale tie atb pekne ber. Drz sa.

patka182
autor
24. sep 2023

@selena_luna povedal mi že mi urobí tehotenský test a premeriával si stále na Sone maternicu... myslíš že keď mi navrhol test a premeriaval maternicu tak mohli by to značíť?

selena_luna
24. sep 2023

@patka182 myslim ze je to jedna z moznosti. Nechcem ti davat nejake falosne nadeje, je skvele ze doktor vsetko pomeral a o tyzden uvidi, ci nastala nejaka zmena. Drzim palce. Ten zapal vsak nepodcenuj.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre