Je to začínajúce tehotenstvo?

nikola599
14. jún 2015

Ahoj baby chcem sa spýtať prvý krát som si dala napísať antikocepciu na piaty deň som si ju dala menzesu ktorý som hneď na druhy deň skončil 17.5 a uzivala som tabletky len štyri lebo mi nerobila dobre strašne migreny a grcala som sneh tak som ju hneď vysadila potom som dostala menzes 25.5 a skončil 30.5 mohla mi nabehnut ovulacia normálne , s manzelom sme malý nechraneny styk prerusovanu súlož , po menzese a potom 10.6 a niečo mu uslo povedal nechtiac je tu možnosť ze som mala plodne dni a mohla som otehotnieť , pri sexe ma to začína bolieť a niekoľko dni ma bolelo podbrusku ako keby som mala dostať menzes dnes mi nejako ťažko na zaludku a neviem ci nebude ešte skoro si robiť test nepoznate nejaký spoľahlivý ďakuje za normálne odpovede

lubina
14. jún 2015

Najlepsie asi skocit do lekarne a tam sa poradit, ktory test by ti odporucili.

belllinka
14. jún 2015

@nikola599 Ak ste mali 10.6. nechránený styk, tak teraz ti ešte žiadny test neukáže tehotenstvo. Skús tak úplne najkôr 10-14 dní od styku. Príznaky si si určite iba namýšlala lebo vajíčku trvá niekoľko dní kým doputuje do maternice a uhniezdi sa.

nikola599
autor
14. jún 2015

@belllinka len ci som neotehnotnela skor po tom 30.5 lebo manžel bol celý týždeň doma a malý sme sex preto sa obavam trochu toho keď mi zacinaju priznaky zabudla som napísať palenie prs a sú citlivé na dotyk

belllinka
14. jún 2015

@nikola599 Aha, jasne, som to rychlo precitala a neuvedomila som si, ze aj vtedy ste mali nechraneny. Tak to uz by ti nejaky citlivy test mohol ukazat. Kazdopadne si pytaj test s najvyssou citlivostou od 10mlU/ml.

nikola599
autor
14. jún 2015

@belllinka dobre budem si pýtať som zvedava ci niečo ukaze

mon777
17. jún 2015

@nikola599 no čo? ako? skúšala si? zvedavá som 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre