Baby, mám otázku... Ja viem, že je to asi blbá otázka, ale proste čítam všelijaké kraviny - viem, nemala by som 🙄 no a hlavne ohľadom toho, že keď čiarka nesilnie, tak môže ísť o biochemické tehotenstvo alebo veľmi pomaly, tak môže ísť o mimomaternicové... Je to len pár dní, čo mi mešká MS (2-3 dni), máte pocit, že z toho niečo bude? Alebo to silnie veľmi pomaly a môže z toho byť to mimomaternicové...? Ja som z toho akosi na nervy, čakala som, že dnes už by mohli byť keď tak riadne koľajnice, ale stále to nie je ono... Ako ste to mali vy, tiež vám silnela pomalšie a bolo všetko v pohode? Testy sú všetky rovnakej značky Pepino...
Ja som mala na 4. den meskajucej tak ako ty na poslednom datume. Zbytocne sa stresujes, ked sa meras pred terminom cakajucej ms.
Silnie pekne ved
Ved je to pekny test.. Silnejuci.. Ja som mala v den menstruacie ciarku asi ako ty na druhom teste a maly je tu .😊
@rosalie1411 no, asi si musím nájsť niečo na rozptýlenie a nie Google... :D len jedno tehotenstvo mi nedopadlo dobre a teraz po vyše roku sa konečne asi zadarilo, tak asi aj to má na tom stres svoju zásluhu...🙄🙄 No jo, treba myslieť pozivitne, len ja som v tomto neni zrovna expert...
No jo, ja sa tiež nechcem stresovať, a tiež som si povedala, že budem testovať, až keď bude meškať... Ale no, akosi mám slabú pevnú vôľu 😅 a veľkú túžbu po dieťatku, tak tak to potom vyzerá 🤦♀️ a kedy ste potom išli k lekárovi?
Nechcem ísť moc skoro, lebo naposledy, hovorím mno... Nedopadlo to dobre, to so m bola cca 5tt, srdiečko nič, potom som šla na kontrolu 7 tt, zas nič a v deviatom to bolo vyhlásené ako neprosperujuce tehotenstvo 😞
@domcatko1811 no ja som teraz vo faze 👻 pred ms, takze viem co je to nedockavost 😁 ale zas keby nevyslo, aj ked chcem, neberiem to ako tragediu, ale tak ja uz 2 deti mam. no moj gynekolog objednava az cca kedy uz vidno srdiecko, tusim nejaky 6-7tt. Neboj, vypada to na dobrej ceste
Silnie v pohode, nemusiš sa stresovať
@domcatko1811 gratulujem, mozes zacat rozmyslat nad menom pre ciarku 😊🍀 zavolaj a sami ti daju termin.. hned to nema zmysel, ak nemas problemy 😊
@domcatko1811 úplne ta chápem 😊 tiež sa mi stalo podobne, len nám sa zatiaľ nedarí druhé bábätko.. Ale ty už to máš na peknej ceste, tak sa hlavne šetri a netestuj už 😊😊 bude čo má byť a ja verím, že tentokrát tam už to 💗 bude 😊😊
podľa mňa sa zbytočne len stresuješ. nerieš to a uvidíš, že ti bude lepšie!
@domcatko1811 krásne silnie niet sa coho báť 🙂
@domcatko1811 je to ok 👏
@denden77 ďakujem ☺️ no ak by to bolo dievčatko, tak meno máme, pre chlapca ešte nie :D tak uvidíme mno... Dúfam, že fakt bude vsetko v poriadku, zatiaľ nemám bolesti, dokonca ani príznaky, okrem boľavých pŕs... Ale to mám aj pri PMS... Ale tak krámy už hádam neprídu :D
Takto ti poviem,tehotnejsia ako si teraz uz isto nebudes 😁 je to co sa testu tyka v absolutnom poriadku.
@domcatko1811 blahoželám!!!
@domcatko1811 ved je to jasne, silnie tak ako ma 🙂 blahozelam 🥰
Tak baby, dnes čiaročka poobede na teste takmer neviditelná... Včera som bola u doktora, videl len 3mm gestacny vačok, nič viac... Tak asi sa zmierujem s tým najhorším 😞😞 o týždeň mám kontrolu, ale... Nevyzerá to dobre.
@domcatko1811 čóóó? To hádam nie 😐 ale ešte nezúfaj, pokiaľ nekrvacas.. Ale ta čiarka na teste.. Hm. Krv na hcg ti nebrali?
@domcatko1811 ráno bude silnejsia
@domcatko1811 bola si nakoniec tehotná ? Lebo mne testy tak ukazujú ako tebe.
@aneta1243 ahoj, bohužiaľ nakoniec som potratila... Ale mne potom aj začali testy blednúť, takže to bol skôr taký príznak toho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domcatko1811 pekne silnie, hlavne sa nestresuj. Všetko bude dobre 👍😊👣