Je to uhniezďovanie, alebo mi prichádza mrcha?

lazga022
3. sep 2017

Baby prosim vás som 16 DPO prikladám testy od 13dpo , posledný ( digi) je dnes rano robený .... a dnes rano som mala bledunko ružový vytok , je to este uhniezdovanie ? Alebo sa chystá mrcha? Mali ste to ? Žiadne iné príznaky len bolesť krížov

vierocka888
3. sep 2017

Ahoj. Skusenost osobnu nemam, ale baby casto spominaju mierne spinenie aj napriek tehotenstvu. Ciarka na testoch ti pekne silnie tak si myslim ze by to mohlo byt v poriadku. Samozrejme najlepsie riesit s lekarom 🙂
Drzim palce az je to v poriadku 🙂

lazga022
autor
3. sep 2017

Bojím sa 😏😏@vierocka888

ivanusko
3. sep 2017

Ahoj bledunkoruzovy vytok moze byt uhniezdenie.....testiky mas krasne....bolest krizov som mala aj ja.....😊😊😊

lazga022
autor
3. sep 2017

Môže sa stále uhniezdovat, 16DPO ?😔@ivanusko

lazga022
autor
3. sep 2017

A kedy bude vidno uz na ultrazvuku? Aspoň ci ozaj som??:(@ivanusko

vierocka888
3. sep 2017

@lazga022 neboj zlatko, drzim palce 🙂 ked taak zavolaj lelarovi rano, ten ti povie najlepsie 🙂 drz sa :-*

ivanusko
3. sep 2017

@lazga022 vizerq ze si drzim palckey....na ultrazvuku mne aspon bolo vodno prebiehajucu graviditu 3tt to len taky fliacik malunki......uvidis zajdi k lekarovi ten najlepsie bude vediet ....ak nebude nic vidiet tak z krvi😊😊😊....

ivushka14
3. sep 2017

@lazga022 na ultrazvuku najskôr v 5tt vidno malu bodku.. ale ak pôjdeš k dr. a vezme ti krv hneď bude vedieť podľa mnozstva hcg aj či si aj cca ako dlho

ivanusko
3. sep 2017

@ivushka14 aj podla toho aky je ultrazvuk mne uz bolo vidno malilinku fakt malunku bodku a to som bola cca 3-4tt......a ano mas pravdu skore tehu najlepsie zistit z krvi

mm2008
3. sep 2017

@lazga022 už si jednu tému založila, kde som ti písala, ešte si mala iba tie prvé testy (nie digi), že u teba to vyzerá nádejne 🙂 a zdá sa , že hej.. neboj sa... ružové špinenie - predsa v týchto dňoch máš v čase očakávanej menštruácie, uhniezdovanie máš už dávno za sebou, inak by si predsa nemala pozitívny tehotenský test... ja som mala špinenie pri prvom tehotenstve, no nebolo ružové lež iba také tmavé a trvalo dlho predlho..no a mám z neho syna 🙂 ... ak môžeš chod čím skôr k dr nech ti aspoň krv vezme a potvrdí hladinu hcg hormonu v krvi... či zodpovedá tvojmu týždňu... drž sa a nerob paniku zatiaľ...

a k tomu špineniu - ešte toľko, že hormony sa musia teraz preladiť na tehotenstvo a niekedy sa to prejaví práve tým špinením... možno ti dr nasadá duphaston.. ved uvidíš.. držím palce...

lazga022
autor
3. sep 2017

Ano ja sa len bojím kvôli tomu ze uz som mala testy pozitívne aj z keby a potom som začala krvácať a koniec . Preto ma vsetko desí @mm2008

mattkapd
3. sep 2017

@lazga022 podľa testu toho clear blue digi..Si V 4tt až 5tt mne už gynekológ videl vačok. .Ja som išla hneď jak som mala pozitívny test q nasadil mi duphaston

lazga022
autor
4. sep 2017

Tak dosla mrcha aj napriek toľkým testom

lenkaaninka
4. sep 2017

Ja môžem len poradiť že pri prvej dcére som mala prvú menštruáciu ako normálnu len bola iba 4 dní tak som ani nevedela ze som tehotná mala som divne pocity tak keď som bola v 7 tt som urobila test a negatívny a až keď ďalšia menštruácia neprišla vyšiel test... A každé tehotenstva sú iné

lazga022
autor
4. sep 2017

Akurát som bola na krv a ako som stala v čakárni na vysetrenie tak som mala divný pocit a bum , mrcha, poobede mam ist pre výsledky este @lenkaaninka

lazga022
autor
4. sep 2017

A rano som si robila test a koľajnice Jak hrom stále tmavšie @lenkaaninka

lenkaaninka
4. sep 2017

Bolo mi to vysvetlené že tie zbytne vajíčka sa museli odplavit takto tak som to neriešila. Držím palce nech všetko dobré dopadne

lazga022
autor
4. sep 2017

Baby tak som cca 5tt ale chcú ma hospitalizovať pre podozrenie na mimomaternicove :(((

mm2008
5. sep 2017

@lazga022 držím palce..ak budeš chcieť napíš ako to dopadlo.. inak už by mali niečo s tebou robiť ked máš za sebou viac takýchto negatívnych skúsenosti.. trebárs nasadiť aj nejaké tabl. Duphaston napríklad,.. ved uvidíš.. drž sa...

lazga022
autor
6. sep 2017

Hcg stúpa pondelok ďalšia kontrola 😊@mm2008

sonka333
7. mar 2024

@lazga022 ako ste dopadli?nakoniec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre