Je to uhniezďovanie alebo menzes?

nikola_nikola
4. júl 2023

Ahojte baby,
po asi troch rokoch som vysadila HAK, nakoľko sme sa s partnerom rozhodli pre bábo. Nový cyklus už bez HAK mi začal 9.6. a ovulácia prebehla ako hodinky na 14. deň cyklu - 23.6. Termín najbližšieho menzesu mám mať až 7.7., no včera 3.7. som začala špiniť. Nešlo o nič silné, tampón mini počas nočného spánku zhruba 10 hodín nasiakol z 1/3. Zrazu sa mi dnes ráno spustilo silné krvácanie, ktoré začína ustávať, a spomaľuje sa. Chcela by som vás poprosiť o skúsenosti či už s takýmto typom krvácania pri uhniezďovaní alebo s tak krátkou lutenčnou fázou a otehotnením. 🙂 ďakujem.

msnesquik
4. júl 2023

@nikola_nikola no podla mna krvacanie pri uhniezdovani nie je take silne...to je max slabucko ruzovy vytok

kristinka92
4. júl 2023

skôr ti zahaproval menzes z vysadenia HAK, môže to pár cyklov trvat dokym ti bude chodiť zas pravidelne

janetinka27
4. júl 2023

@nikola_nikola ahoj, ano, moze to byt vysadenim hak. v noci si lezala, vtedy aj krv odteka pomalsie. sledujes si teplotu abo hlien? mohlo zahaprovat aj zlte teliesko, nizky progesteron

martam11
4. júl 2023

@nikola_nikola Ja som mala takýto mesačný cyklus celý život. Tehotná som zostala na prvý šup.

nikola_nikola
autor
4. júl 2023

Ďakujem za pomoc 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre