Ahojte dievčence, chcela by som sa s vami poradiť. S priateľom sa snažíme o bábätko a mali sme pohlavný styk počas plodných dní, od vtedy už prešiel týždeň a už tretí deň mám pichanie v pravom boku aj v podbrúšku na pravej strane a hlienovový výtok vo väčšiom množstve. Môžu to byť príznaky uhniezdenia? Ďakujem za Vaše odpovede. 😇
@tessa2299 a nemala si citlivé podbrúškom na pravej strane? Ja keď sa dotknem na tom mieste, tak to bolí, ale nejde o silnú bolesť. Je to niečo také, ako keď sa niekde udrieš a máš modrinu a potom už mizne tak taka slabá bolesť na dotyk.
@simona231148 môže to byť uhniezdenie tiež som to tak mala. Týždeň po styku ma začalo bolieť brucho ako pred ms. Potom to na chvíľku odznelo a neskôr už začali typické tehotenské príznaky. Počkaj si a sprav test 😉
@kkovacovak a chcem sa ešte opýtať ak by sa mi uhniezdilo, tak mi môže ešte prísť posledná MS? Mám ju dostať o 10 dní. Pýtam sa, lebo s niečim takýmto ešte nemám žiadne skúsenosti.
@simona231148 áno sú pripady kedy ms prišla a dokonca chodila aj ďalšie 3 mesiace. Treba si spraviť test ale najlepšie čakať až po ms lebo moc skoro nemusí ešte nič ukázať. Mne napr test ukázal až týždeň po
@kkovacovak aha, dobre ďakujem. 😊
@simona231148 podla coho mas odsledovane plodne dni? Ovu testy ci bazalna teplota? Lebo pokial len podla nejakej aplikacie, tak kludne mozes mat ovu teraz a su to ovulacne bolesti.
Hlavne pises, ze plodne dni boli pred tyzdnom a ms ma prist o 10dni, to mas tak dlhu lutealnu fazu?
@mikasz ako viem, tak plodné dni začínajú od prvého dňa menštruácie, kedy sa objavia prvé stopy krvi. Od toho momentu začínajú plodné dni zhruba od 9. až 10. dňa. Zvyčajne trvajú 5 až 7 dní. Z tohto vyplýva, že najviac plodné obdobie je medzi 9. a 17. dňom od začiatku menštruácie. A keďže ja som mala menštruáciu 20.4 a s priateľom sme mali pohlavný styk 1.5 to bolo 12 dní po ms, takže to bol druhý deň plodných dní. Samozrejme ak som to teda dobre počítala...
@simona231148 ano. Ovulacne optimum je 9.-16.den cyklu. Zalezi od toho ake dlhe mavas cykly a ci pravidelne, ak pravidelne je velka sanca ze prebieha aj ovulacia. Mne vysiel pozitivny test na 8dpo ale velmi velmi slaba ciarka a nasledne na 10 dpo uz viditelne dve ciarky. Mala som ovulaciu odaledovanu aj folikulometriou.
@simona231148 Jeee, to sme na jednej lodi. My sme dali s muzom jeden jediny pokus v sobotu pred tyzdnom. Je to uz nase tretie dieta, teda, pokus o neho. A ja som si myslela, ze uz som asi prepnuta a moc sa na to fixujem, ked vcera a dnes citim akoby jemne MS bolesti... aj vytok je, co nebyvalo zvykom pred MS. Tak snad to je to 🙂 Tehu test si chcem spravit, az ked mi bude meskat MS, nechcem byt sklamana :D
@basska_b tak teda držím palce ☺️ Nech to dopadne tak ako má.😊 Daj potom vedieť, že ako si dopadla. 😇
@simona231148 podobne držím palce a dám vedieť! Test skúsim možno budúci pondelok ráno, to už bude druhý deň meškajúcej MS, že či bude už nejaký náznak. Ovu som mala až na 17DC, vždy tak mávam 😊 tak nech nám to vyjde! To by sme v rovnakom termíne rodili
@simona231148 u mňa sú toto normálne príznaky pred každou ms... Ale každá sme iná... Držím palce
@kulumulu123 žeby to boli ms príznaky, dva týždne pred príchodom?😳 to sa mi ešte nestalo🤭
A ďakujem teda.😊
@simona231148 Ja už mám pocit, že sa moc pozorujem. Ale nechávam to plynúť... a to som si myslela, že popri dvoch deťoch nebudem mať čas ani len pomyslieť na to, že sa mi niečo deje v bruchu, ale tak ten zázrak života je veľká vec. A to napätie, či bude všetko v poriadku...
@simona231148 pokiaľ máš aspoň zhruba pravidelný cyklus tak 2tyz pred očakávanou ms uhniezdovanie určite nie. To skôr ovulácia býva cca 2tyz pred ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simona231148 ja som mala presne toto iste 5,6,7 dpo. Pichanie v podbrusku, pri lezani, stati, sedeni... potom mi vysli slabe // na tehu testoch, nesilneli a zial MS prisla 🙂 ale moze ist o uhniezdovanie, ale ja som ovu mala potvrdenu na folikulometrii (teda aj vyvolanu injekciou).