Prosim poradte mi, mam tyzden a pol po mrche a bolia ma prsia strasne- aj pred mrchou aj teraz, stale aj pocas nej a teraz po nej este viac, som zufala lebo ma hrozne bolia , aj take modre zily mam na nich a su o cislo vacsie, nemozem sa poriadne ani hybat a ani sa ich dotknut ☹ ......robila som si vcera dva testy a negativne, nechraneny styk sme mali 12.3. to uz by test ukazal vsak??? neviete co moze byt pricinou??? moze to byt nieco s hormonmi??? prosim o naozaj seriozne odpovede ak ste mali skusenosti. vdakaaa vsetkyyym 😔
@soldi dakujem a mohla by si mi popisat aj blizsie info o tom prolaktine, ci je to bezne u zien ? myslis ze to teda nie je tehotenstvo? vdaka 😔
@jasminetea pokial si mala dva testy negativne, tak je moznost tehotenstva cca 1%
prolaktin je len jedna z mnohych moznosti.
ako som pisala vyssie, pokial to neprejde ani po dalsej menstruacii tak by som to riesila, inak nie. moze to byt kratkodoby vykyv.
@jasminetea - zvyseny prolaktin je ako prirodzena antikoncepcia, niektorym zenam ani nedozrievaju vajicka. Ale je to riesitelne, su aj caje, aj lieky... tehu pri negativnych testoch pravdepodobne nebudes.
@anjelicek26 Dakujem upokojili ste ma v celku, lebo teraz tehu nevyhovuje, mame pred sebou stahovanie do Prahy a asi by som to cele aj s miminkom nezvladla ☹ viete ale aj tak mam strach, ked tolko vynimiek je aj tu na fore...robila som si test: woman secret baby, zdal sa mi celkom spolahlivy aj v minulosti ked som nebola tehu, bol spolahlivy...mam strach a moj drahy ma uz druhy den zenie k doktorke a veru dam na jeho radu , bo do dalsieho cyklu nevydrzim.. ☹ miminko sme si velmi priali- no nevychadzalo dlho, a teraz ked sa nam zmenili vsetky plany uplne,mam z nasho velkeho zelania obavy 😢 dufam ze mate pravdu dievcata 😅
cem sa opytat. ako zacat.. minuly mesiac 2 dni ms.pred ms som mala vysoke teploty dlhu dobu. pred prichodom ms dva dni pred ms mi klesla teplota a prisla ms ale bola len 2 dnova..potom 2 dni nic a potom len trosku na vlozke a zase spinenie..dnes mi mala skoncit..ale len spinim kedze som mala len 2 dni ms.. moja dnesna teplota je 36,7..vraj klasika.. poradite??? dakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasminetea moze to byt zvyseny prolaktin. ak to neprejde ani po dalsej menstruacii, tak by som to riesila s gynekologom.