Je to tehotenstvo alebo iný zdravotný problém?

19. nov 2024

Zdravím baby, mám 5 dní do začiatku menštruácie. Nechraneny sex sme mali jeden-dva dni pred ovuláciou. Od ovulácie cítim stále bolesť v podbrušku, párkrat ak pichnutie. Dneska mám ale bolesti, slabé kŕče ako keby mi mala prísť MS. Po ovulácii som mala niektoré dni dosť hustý biely, konzistencia ako krém, výtok. Snažíme sa o dieťa už až 5 mesiacov, zatiaľ neúspešne. Pred tými 5 mesiacmi som už raz mala takéto príznaky, prišla mi ale MS o 2 dni skôr a extrémne bolestivá (ja nemám žiadne bolesti ani pred a ani počas MS).
Myslíte, že to môže značiť nejaký problém? Mate niektorá skúsenosť? Vďaka 🙂

colsami
19. nov 2024

Pozri... Moze aj nemusi to byt. Asi vies sama... Tehotenstvo aj prichadzajuca ms mozu mat uplne rovnake priznaky. Takze len vydrzat a otestovat. Drzim palce.

autor
19. nov 2024

*oprava "už asi 5 mesiacov" nie až, to nie je až 😁dieťa ešte nemám takže absolútne netuším čo mám a čo nemám cítiť 😶

autor
19. nov 2024

@colsami ďakujem za milú odpoveď 🙂

gulicka277
19. nov 2024

Tak asi najlepšie počkať si keď ti bude meškať a vyskúšaj tehotenský test. Držím palce. A keď výjde negatívny možno zájdi ku gynekologovi ten ti poradí lepšie

pabla99
20. nov 2024

Ja riešim nieco úplne podobne teraz. Len s tým rozdielom že my sa “snažíme” pomaly ale isto viac ako 2,5 roka (navstevujeme už CAR).
Stále od ovulácie tento mesiac pociťujem nejaké divne pichnutia a neviem co, a mám obrovské množstva bieleho vytoku čo som pred tým nemavala. Viem to porovnať keďže sa už nejaký ten čas snažíme.
Sama som zvedavá ako to dopadne, len aby to nebol nakoniec ešte nejaký zdravotný problém :(

autor
20. nov 2024

@pabla99 držím nám palce ❤️ja som dneska urobila test ale bol negatívny, ale asi to bolo ešte aj skoro. Mám 9 dní od ovulácie 🙂

petra92
20. nov 2024

Ja som mávala vzdy od ovulacie po menstruaciu biely husty výtok. Ked som bola tehotná(3x)vzdy bol vytok skor vodovy priesvitný. Bolesti všelijaké tiež. A teda s tehotenstvom sa bolesti nedaju spájať od ovulácie, to je jasné. Jediná odpoveď je počkať, psychika robí veľa,aj prílišné pozorovanie. Držím palce 🤗

mariska1989
20. nov 2024

5 mesiacov je krátka doba takže to by som tak neriešila . Ale ináč hustý výtok niečo ako krém není ako tvaroh ? Možno mykóza. Ale ináč keď som otehotnela posledný x som mala tie príznaky ako ty . Že par dní po ovu pichanie jemne bolesti ako ms . No ms nedošla a ostala som tehu . Takže či si alebo nie si tehotná ti ani jedna z nás nepovieme. Ak máš test môžeš si zajtra urobiť možno ti niečo ukáže ale nie mamatest ani pepino

ailiba
20. nov 2024

Podla mna to zdravotny problem nie je... Ale co sa tyka tehotenstva, tazko povedat. Kazde moje tehotenstvo bolo na zaciatku ine. Pichanie moze byt uhniezdovanie, ale ani nemusí... Aj ten vytok taky byva pri tehotenstve. Vzdy som mala pocit, ze uz uz dostanem ms... Takze tazko povedat, je to este skoro... Uvidis. Vies, ked sa sledujes, tak si vsimnes hocico, co by si si predtym vobec nevsimla. Drzim palce a skus to trochu pustit z hlavy... 5 mesiacov je este kratko, nic sa neboj.

autor
21. nov 2024

@ailiba vďaka baby za milé odpovede 🙂 ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre