dobry den
prajem chcela by som sa informovať. som po porode 9 mesiacov a tento mesiac mi to uz vyše týždňa mešká co doteraz nebol žiadny problém menstruacia mi nabehla bez problémov. minuly tyzden som mala pri utreti krvavý vytok a odvtedy nic mam jemne pichanie v podbrusku a som uz 37 DC robila som si aj tehotensky test a boli tam velmi slabe čiarky ale na ďalšom teste uz nic nebolo tak neviem co si mam mysliet nemám ani pocit ze by mala menstruacia doraziť a s partnerom mame nechránený styk. moze sa jednať aj o nieco súvisiace este z hromonalnymi výkyvmi po porode alebo je tu stale možnost ze som opäť tehotna? Ku gynekológovi sa chystám uz v pondelok ale chcela som počuť pred tym ci niektorá z vas bola natom podobne ďakujem 🙂
@deti95060810 no aj nas plakal v kuse do pol roka mal silne koliky chudatko 🙂 ale urcite by som bola rada keby ne druhé na ceste... a máte skusenosti s mojou situáciou ?
koliky? to moje deti nemali .... alebo čo máš na mysli....
@deti95060810 mám namysli moju otázku k téme tehotenstvo 🙂 ci mas skusenosti s tym co som napísala vyššie
Ahoj, všetko je možné... Najlepšie ti na tvoju otázku odpovie doktor.
Moja skúsenosť - 3.babo sme už neplánovali. No počas kojenia som ani pri jednom dieťatku nemala menzes (staršiu dcéru som kojila 2roky, syna 17mesiacov, mladšiu dcéru 16 mesiacov). Po dcérke sme veľmi chceli ešte jedno aby mala súrodenca. No po takmer 3 rokoch bez menzes u, trocha trvalo kým sa mi cyklus upravil a začal "pracovať" ako má, výsledkom bolo, že trvalo 9 mesiacov kým som otehotnela. Syna som prestala kojit 3.1. a prvý menzes po pôrode som dostala 25.1. na Tom by nebolo nič zvláštne, ale v Tom čase som už bola tehotná s mladšou dcérkou... Najviac ma prekvapila reakcia gynekológa s 30.ročnou praxou - no viete, ja som sa s takýmto prípadom,aby žena takto otehotnela za celú svoju prax nestretol.
pri 2 tehot. som mala tiež krvavý výtok....len mne až o niekoľko týždňov došlo že som tehu.... a pri tomto poslednom som nemala žiadne problémy - len chýbajúca menš. a sen kde som prišla domov s bábätkom na rukách a vítala ma mama - mne sa sny plnia....
K tvojmu problému - test si sprav až o niekoľko dní.... aj keď podľa mňa tehu môžeš byť...
Ďakujem Vám za pomoc a rady urcite aspon vidim ze nie som jediná s takýmto problémom ...urcite navštívim lekara chystam sa mu pondelok zavolať takze uvdiim nacom som 🙂 test teda skúsim buduci tyzden pokial sa nic nezmeni a ms nepríde 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tiež som ostala tehu v tomto období....a to sme s mm vraveli že nikdy viac žiadne dieťa - pri predchádzajúcej dcére sme si vytrpeli poriadne. Od večera do rána revala a revala a revala. Ani jesť, ani spať.....