Je to tehotenstvo alebo duch?

18. dec 2024

Obe testy robené dnes okolo obeda

martinka13
18. dec 2024

Oba sú negatívne.

autor
18. dec 2024

@martinka13 ale na paličkovom sú 2 čiarky

autor
18. dec 2024
sense
18. dec 2024

A koľko ti mešká? Ten palivový je citlivejší a vyzerá byť rozmocemy, Digi je menej citlivy. Počkaj dva tri a vyskúšaj znova. Ak si tehotná bude hcg dosť vysoké natoľko že ho ukáže aj digitálny

autor
18. dec 2024

@sense paličkový som si robila aj v pondelok ale bol negatívny. Dnes už sú tam 2 čiarky.
Ja som myslela ,že tieto drahšie digitálne sú viac citlivé

autor
18. dec 2024

@sense ja som dostala menzes tento mesiac na 17DC čo má úplne zarazilo nikdy sa mi to nestalo a bolo to v čase keď som mala mať ovulaciu.
Samozrejme bolesti v podbrušku od týždeň pred tým a veľmi bolestivé som mala aj prsia celý čas pred MS aj po tom ešte.
Zajtra idem na gyndu tak uvidím,len tieto testy ma teraz dosť zmiatli

stellarstar
18. dec 2024

Na paličkovom je ta čiarka ďaleko od tej kontrolnej
A čo sa týka tých digi tie nie sú akože citlivé musíš kuk či majú 10 alebo 25 citlivosť

nevenka
18. dec 2024

@stellarstar digi maju 25 citlivost, teda nizsiu, ako 10-kove, palickove. Ale ten palickovy je Pepino podla vzhladu a to je pre mna prast jak uhod, ak je to ten. Spravila by som iny palickovy este.

ysseba
18. dec 2024

O Pepino testoch tu bolo popisane az az. Vobec im never. Su to nespolahlive testy (spolu s Mamatestami), druha ciarka vychadza na nich aj z cistej vody. Mali by ich zakazat predavat. A navyse pozri aky slaby palickovy test som mala a digitalny uz bol pozitivny tiez. Oba boli robene z tej istej vzorky moču

maartiinaa11
18. dec 2024

Podľa mňa je pepino chybný. Mala som takú tenkú čiarku, nebola som tehotná.

cca123
19. dec 2024

@ysseba nedá sa už spoľahnúť ani na clear blue, mne ukazovalo ako tebe 1-2 ale tehotná som nebola , v Tom čase viac babám ukazoval takého výsledky 🙂

ysseba
19. dec 2024

@cca123 mne ukazal spravne, som tehotna ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre