Je to tehotenstvo?

firma2211
17. jún 2024

Ahojte baby mám otázku , akože mám dve deti a stále som ako nováčik 🙈🙈
Ide o to , že keď som bola pri obvodnej na preventivke ukázalo mi že mám hnis v moči (tri krížiky mi vyšli), pre istotu mi ho vzala ešte raz výsledky budú zajtra , lenže ja som mala dnes dostať menštruáciu a nedostala som tak som si spravila test a vyšiel pozitívny 😰😰🙈citala som na internete že pozitívny test môže vyjsť aj pri zápaloch močových ciest . Ja ani neviem ci hľadám radu , alebo že ma niekto povzbudí a povie že to je z toho🙈🙈😂a niesom zase v tom🙈
Nemáte niektorá takú skúsenosť prosim🙏Objednaná som až v stredu na gynekologiu , dovtedy ma porazi

sisa_s
17. jún 2024

Pri zapale mocovych ciest sa kde vytvori hcg, ktore detekuje test?

firma2211
autor
17. jún 2024

@sisa_s citala som to na internete že sa stáva že pri infekcii močových ciest alebo problému s obličkami môže vyjsť pozitívny a našla som tu aj diskusiu kde to písala jedna žena , len som chcela vedieť ci ma niekto skúsenosti

sofia1979
17. jún 2024

@sisa_s co majú obličky s hcg hormónom

vanilkovazmrzka
17. jún 2024

Vysiel ti pozitivny test, takze si zial tehotna 🙈

sisa_s
17. jún 2024

Mas foto testu? Lebo tu na MK niektore pokladaju za jasne pozitivny aj kanalik foteny pod perinou...

firma2211
autor
17. jún 2024
sisa_s
17. jún 2024

No, vyzera to na tehotenstvo 🙂

nika511
17. jún 2024

To je pepino test? Skus robit digitalny. Pepino mi ukazal aj vtedy ked som nebola🤦🏼‍♀️🤣

tinka3011
18. jún 2024

Ahoj ja osobne mam skúsenosť. Mala som oblickovy kamen a v moci hnis aj erytrocyty a mala som pozitívne tehu testy a tehotna som nebola. Boli jasne pozitivne. Pošlem aj foto..skus možno digi. Ten mi nikdy neukázal plus aj napriek tak silným ciarkam na 25tkovom teste.

tinka3011
18. jún 2024
nevenka
18. jún 2024

@firma2211 to je sprostost...HCG tvori embryo alebo niektore vzacnejsie cysty a nadory. Radsej by som dieta ako tu rakovinu. Uprimne.

nevenka
18. jún 2024

@nika511 hej, ale toto uz nie je duch podla mna

nika511
18. jún 2024

Ani ja som nemala…

sense
18. jún 2024

Tak vyzerá to ze si tehotná... Kúp si digi test a budeš vedieť na com si...

tinka3011
18. jún 2024

Bola som na krv hcg nula...A od kedy kamen nemám ani problém s močom tak mam testy negatívne.

nevenka
18. jún 2024

@tinka3011 takto, ja som mala isty cas pozitivne Rapi clear testy, take kazetove, JASNE POZITIVNE, nemala som ziadny zapal. Niekedy je blba sarza alebo ich zamenia za ovulacne 🤪. Ale kazdopadne, ziadny zapal nesposobi pozitivny test. Keby daco v tom moci sposobovalo pozitivny obycajny test, tak by bol pozitivny aj digitalny, co si ty mala negativny. Takze si mala zlu sarzu tych obycajnych testov proste, ako ja vtedy tie Rapi clear.

tinka3011
18. jún 2024

@nevenka tak bola asi zla šarza všetkých testov lebo boli pozitivne viaceré druhy testov nie len tieto...jedine digitalny to nevyhodnotil ako hcg. Ja si to inak vysvetliť neviem. Lebo od kedy problém nemám tak nemám na teste nič..

firma2211
autor
19. jún 2024

Baby ďakujem všetkým za rady , dnes som bola na gynekológii , nevidela nič iba že to tam mám cele nejaké opuchnuté , mala by som byt skoro v 6tt ale nevidela ani gestacny vak 🙈

bubo85
24. jún 2024

Ahoj baby .....po 6rokoch snaženia a 2 ivf neúspech to prišlo a verím ze bude všetko ôk len potrebujem nejaké rady

bubo85
24. jún 2024

Bola som u gyn ...minulý týždeň ze 6tyzden....robila ultrazvuk ze je to tam ....ale.nic viac nepovedala len mi urobila foto....Niečo v tom zmysle ze sa tam javí nielen vak ci co ...
Zajtra idem na krv ale čo sa chcem spýtať som podľa menstruacie v 7tyzdni ale emam žiadne extra priznaky myslíte že je to ôk....hrozne sa bojím...necítim sa nejak zle ako som cakala

sense
24. jún 2024

@bubo85 príznaky a nevoľnosti zďaleka neznamenajú prosperujece tehotenstvo (vlastná skúsenosť zle mi bolo ešte aj apr dni potom ako som vedela ze srdiečko nebije, nevoľnosti ustáli až keď sa spustilo krvacanie) ... Snaž sa myslieť. Pozitívne... Prvý trimester je vždy 50/50 a hlavne v rukách prirody. Držím palce nech o týždeň už aj srdiečko bude vidno...

bubo85
24. jún 2024

@sense Ďakujem....zajtra idem na nejaké tehotenske odbery ....a 17.7 ma dala na kontrolu ze ultrazvuk

bubo85
24. jún 2024

Dala mi kyselinu listovú a Duphaston nech beriem....

lienka.7
24. jún 2024

@bubo85 vôbec ti nemudi byt zle... za mna treba pozitívne myslenie👍 držím palce, nech je všetko ok ✊🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre