Ahojte baby mám otázku , akože mám dve deti a stále som ako nováčik 🙈🙈
Ide o to , že keď som bola pri obvodnej na preventivke ukázalo mi že mám hnis v moči (tri krížiky mi vyšli), pre istotu mi ho vzala ešte raz výsledky budú zajtra , lenže ja som mala dnes dostať menštruáciu a nedostala som tak som si spravila test a vyšiel pozitívny 😰😰🙈citala som na internete že pozitívny test môže vyjsť aj pri zápaloch močových ciest . Ja ani neviem ci hľadám radu , alebo že ma niekto povzbudí a povie že to je z toho🙈🙈😂a niesom zase v tom🙈
Nemáte niektorá takú skúsenosť prosim🙏Objednaná som až v stredu na gynekologiu , dovtedy ma porazi
Vysiel ti pozitivny test, takze si zial tehotna 🙈
Mas foto testu? Lebo tu na MK niektore pokladaju za jasne pozitivny aj kanalik foteny pod perinou...
No, vyzera to na tehotenstvo 🙂
To je pepino test? Skus robit digitalny. Pepino mi ukazal aj vtedy ked som nebola🤦🏼♀️🤣
Ani ja som nemala…
Tak vyzerá to ze si tehotná... Kúp si digi test a budeš vedieť na com si...
Bola som na krv hcg nula...A od kedy kamen nemám ani problém s močom tak mam testy negatívne.
@tinka3011 takto, ja som mala isty cas pozitivne Rapi clear testy, take kazetove, JASNE POZITIVNE, nemala som ziadny zapal. Niekedy je blba sarza alebo ich zamenia za ovulacne 🤪. Ale kazdopadne, ziadny zapal nesposobi pozitivny test. Keby daco v tom moci sposobovalo pozitivny obycajny test, tak by bol pozitivny aj digitalny, co si ty mala negativny. Takze si mala zlu sarzu tych obycajnych testov proste, ako ja vtedy tie Rapi clear.
Baby ďakujem všetkým za rady , dnes som bola na gynekológii , nevidela nič iba že to tam mám cele nejaké opuchnuté , mala by som byt skoro v 6tt ale nevidela ani gestacny vak 🙈
Bola som u gyn ...minulý týždeň ze 6tyzden....robila ultrazvuk ze je to tam ....ale.nic viac nepovedala len mi urobila foto....Niečo v tom zmysle ze sa tam javí nielen vak ci co ...
Zajtra idem na krv ale čo sa chcem spýtať som podľa menstruacie v 7tyzdni ale emam žiadne extra priznaky myslíte že je to ôk....hrozne sa bojím...necítim sa nejak zle ako som cakala
@bubo85 príznaky a nevoľnosti zďaleka neznamenajú prosperujece tehotenstvo (vlastná skúsenosť zle mi bolo ešte aj apr dni potom ako som vedela ze srdiečko nebije, nevoľnosti ustáli až keď sa spustilo krvacanie) ... Snaž sa myslieť. Pozitívne... Prvý trimester je vždy 50/50 a hlavne v rukách prirody. Držím palce nech o týždeň už aj srdiečko bude vidno...
Dala mi kyselinu listovú a Duphaston nech beriem....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri zapale mocovych ciest sa kde vytvori hcg, ktore detekuje test?