Ahojte takže môj príbeh začína takto...
18.8 2022 som porodila vytúžené 3 dieťa po pôrode nastúpilo 6nedelie klasika malú som kojila do konca 9 mesiaca za celý ten čas som nemala menštruáciu pri konci kojenia prišla prvá menštruácia samozrejme silná to nič. No a teraz v sobotu som mala dostať ďalšiu (viem ešte to není upravene ako by malo) ale môj chlap na to pozabudol a ako sme mávali vo zvyku ( v deň kedy mal prísť menzes tak sme chodili naplno ) takže menzes sa nedostavil v pondelok kŕče v podbrušku návaly tepla a som unavená. Myslíte že môžem byť zas tehotná? Mali ste niekto taky prípad? Mohlo sa to po 2 dňoch začať uhniezdovat keď to pobolievanie v podbrušku vytok nemám žiadny len pocit na krámy a od soboty nič.
Po dvoch dnoch od styku sa vajicko urcite neuhniezdovalo. Podla mna dostanes kazdu chvilu menzes. Ale neriskovala by som takto ako vy, nikdy presne nevies, kedy mas ovulaciu a duplom teraz, ked sa ti len vracia naspat menzes.
Ak chceš mať ďalšie dieťa tak pokračuj. Vôbec nevieš aký máš teraz cyklus ale hlavne, že ti má prísť v sobotu.
@jankajamka ahoj, po dvoch dnoch je este skoro. moze to byt aj PMS. skus si tieto cykly sledovat ovu, aspon kym sa nevratis k pravidelnemu cyklu.
Ak si aj tehotna tak este nemozes mat priznaky. Doporucujem pozivat ochranu ked nechcete zamiesit velmi rychlo na dalsie 😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jankajamka pockaj, pozriem do vesteckej gule... co tak spravit si tehotensky test?