Je to tehotenstvo?

jankajamka
7. jún 2023

Ahojte takže môj príbeh začína takto...
18.8 2022 som porodila vytúžené 3 dieťa po pôrode nastúpilo 6nedelie klasika malú som kojila do konca 9 mesiaca za celý ten čas som nemala menštruáciu pri konci kojenia prišla prvá menštruácia samozrejme silná to nič. No a teraz v sobotu som mala dostať ďalšiu (viem ešte to není upravene ako by malo) ale môj chlap na to pozabudol a ako sme mávali vo zvyku ( v deň kedy mal prísť menzes tak sme chodili naplno ) takže menzes sa nedostavil v pondelok kŕče v podbrušku návaly tepla a som unavená. Myslíte že môžem byť zas tehotná? Mali ste niekto taky prípad? Mohlo sa to po 2 dňoch začať uhniezdovat keď to pobolievanie v podbrušku vytok nemám žiadny len pocit na krámy a od soboty nič.

magic08
7. jún 2023

@jankajamka pockaj, pozriem do vesteckej gule... co tak spravit si tehotensky test?

hanaxxx
7. jún 2023

Po dvoch dnoch od styku sa vajicko urcite neuhniezdovalo. Podla mna dostanes kazdu chvilu menzes. Ale neriskovala by som takto ako vy, nikdy presne nevies, kedy mas ovulaciu a duplom teraz, ked sa ti len vracia naspat menzes.

januska12323
7. jún 2023

Ak chceš mať ďalšie dieťa tak pokračuj. Vôbec nevieš aký máš teraz cyklus ale hlavne, že ti má prísť v sobotu.

janetinka27
7. jún 2023

@jankajamka ahoj, po dvoch dnoch je este skoro. moze to byt aj PMS. skus si tieto cykly sledovat ovu, aspon kym sa nevratis k pravidelnemu cyklu.

lauriik
7. jún 2023

Ak si aj tehotna tak este nemozes mat priznaky. Doporucujem pozivat ochranu ked nechcete zamiesit velmi rychlo na dalsie 😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre