Je to tehotenstvo?

olivia456
3. apr 2023

Ahojte, beriem antikoncepciu (5mes.) avšak od 06.03 do 13.03 som tabletky neužíval (pani doktorka nedvíhala telefón a vzhľadom k tomu že žijem inde kde mám lekára som sa po recept nemohla dostaviť) S priateľom sme mali pohlavný styk no prerušovaný. 13.03 som vzala tabletku a 14.3 sme si už pozor nedávali aj ja som 14.3 tabletku nevzala. 21.3 som citila silnu bolesť v podbrušku. Menštruáciu som očakávala až 2.4 avšak dostala som ju 2 týždne skôr čo znamená 25.3 do 30.3. Pripisovala som to teda tomu, že som neužívala tabletky ako som mala a tak sa mi menštruácia spustila skôr, no 2.4 sa mi spustilo špinenie, ktoré trvalo aj dnes 3.4 a ja mám bolesti v podbrušku a hormonálne akné na tvári, krku a hrudi od 27.3 a neustupuje nikdy predtým som takéto akné nemala.(Test robený včera večer a dnes ráno oba negatívne) Začínam sa obávať či to všetko nemohlo byť tým že sa vajíčko uhniezdilo a na to nastal spontánny potrat. Čo si myslíte vy? Nemám teraz ako ísť k lekárke no pôjdem ihneď ako sa mi bude dať pricestovať, avšak ak by ste mali niektorá podobnú skúsenosť bola by som rada za váš názor.

janai1
3. apr 2023

@olivia456 prečo si si nedala tabletku 14.3.? Veď si mala 7 dňovu pauzu a mala si začať užívať ďalší blister . Od 25. do 2. nie sú 2 týždne
Keď si takto robíš bordel v hormónoch nečudujem sa že tvoje telo ani nevie kde je sever....

olivia456
autor
3. apr 2023

@janai1 zabudla som keďže som počas tých 7 dní kedy som nemala prístup k receptu odvikla od toho brať ich. Pri užívaní nového balajstra mi ostávalo ešte 14 tabletiek ako mi došiel menzes. Preto píšem 2 tt.

olivia456
autor
3. apr 2023

Ide mi len o to či sa mi toto všetko deje z rozhádzaného cyklu, možného potratu alebo možného tehotenstva (to si ale nemyslím vzhľadom k tomu že som menzes mala, síce skôr ale mala)

janai1
3. apr 2023

@olivia456 placebo tabletky nemôžeš počítať.
A na 99% by som povedala, že bordel v hormónoch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre