Je to tehotenstvo?

nataliiinatalka
1. feb 2023

Ahojte , chcem opýtať lebo nikdy som nemala takéto niečo ...:D baby minule asi tak pred týždňom alebo dvoma niesom istá nechcem klamať som mala v takom malom množstve ružový výtok bolo to len raz odvtedy si myslím že už som nemala a no dnes som v hliene mala krv tiež toho zas nebolo veľa ale bolo to divné ..menzes som mala 9.1 a skončil mi 15.1 ..síce mi majú prísť o dva dni menzes ale u mňa je to nepravidelné nie vždy mi príde na ten deň čo si vypočítam 🙂 len neviem čo to môže byť lebo som toto nikdy nemala ani raz a ešte som zabudla po bolieva má pod bruškom také pichanie som cítila odvtedy ako som mala ten ružový výtok ak by mi mohol niekto poradiť čo to môže nevravím že to bude hneď tehotenstvo ale ak to už niekto mal tak prosím mi napíšte budem veľmi rada 💜💜

dzulli1980
1. feb 2023

V prvom rade si urob test, ak bude negatívny, smer gynekológ.
@nataliiinatalka

pribinak
1. feb 2023

Urob si test keď ti bude meškať menstruacia

kikusinkaa
2. feb 2023

Čavte baby, zneužijem založené vlákno nech netvorim tisíce nové na túto tému 🙂 čo myslíte, poslednú ms som mala v normálnej intenzite, pred asi 2 týždňami, a už je to najmenej týždeň čo mám naliate, citlivé prsia (čo mávam len veľmi zriedka, naposledy snáď pred rokom), spočiatku ma pichalo v podbrušku v pravej strane, teraz zvyknem cítiť len..neviem to opísať akoby mierny tlak alebo brnenie, ale nie vždy. cca predvčerom som mala mať ovu, čo sa u mňa zvyčajne prejavuje klasickým typom číreho výtoku, ktory som teraz vôbec nemala, ale včera som mala rovno biely, povedala by som že skôr hustý. Podobné keď som mala s partnerom pred pár dňami styk tak tiež sa zo mňa niečo také dostalo na neho, sám má na to upozornil lebo bežné to úplne nie je v takej intenzite ale neprikladali sme tomu váhu. No a teraz spätne keď si uvedomujem, tak tiez po dlhom čase sme išli so známymi takto pred týždňom von, dala som si 3 piva, na čo mi celý piatok bolo neadekvátne zle, musela som len ležať a 4 krát som zvracala. Dneska, čo by malo byť obdobie tesne okolo ovu , som si skúsila zmerať po prvýkrát bazalnu teplotu a 37. Neviem či to môže tiež niečo indikovať o bazalnu som sa nikdy nezaujímala len viem že cez tehu má byť cca takáto. O bábätko sa síce cielene nesnažíme hlavne kvôli hektickemu pracovnému tempu, ale mávame nechránený stik a potešili by sme sa keby bolo a nejak by sme sa už tomu prispôsobili. Zhodnete sa so mnou že toto sú príznaky ?🙂 Ms by som mala mať až za 13 dni tak si viete predstaviť že som nedockava, inak sem nezvyknem písať. Vdaka

rurutiax
2. feb 2023

@kikusinkaa Ak si mala mať ovu pred dvoma dňami, tak tehotenstvo to nie je, nakoľko trvá minimálne 6-10 dní od ovu dokým sa uhniezdi vajíčko a začne produkovať hcg a až potom môžeš pociťovať nejaké tehotenské príznaky.

kikusinkaa
2. feb 2023

@rurutiax ďakujem za odpoveď 🙂 viem ako proces oplodnenia prebieha, len správanie môjho tela tieto dni je u mňa pomerne abnormalne. Do toho faktor, že by som male celkom chcela...potom už vidí žena aj to čo nie je. A ešte všetky možné príspevky čo som tu celé dni čítala, som tomu už začala aj veriť :/. Ale dobre, budem sledovať či náhodou nejde o nejaký iný zdravotný problém alebo to možno za pár dní prejde. Hlavne tie prsia mám hrozne zväčšené a citlivé a to nemávam často ani pred ms , a takto uprostred cyklu ešte asi nikdy. Tak pekný deň všetkým 🙂

nataliiinatalka
autor
2. feb 2023

@dzulli1980 no uvidím ešte mám posledný🙂

gagagabika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre