Je to tehotenstvo?

melissa_19
2. dec 2022

Dobrý deň, chcem sa spýtať 25.11 som mala dostať menštruáciu ktorá však do dnešného dňa (2.12) neprišla. Je možnosť že by som mohla byť tehotná aj keď asi ta posledná. Len neviem či sa mi oplatí robiť už test alebo je to včas. Spozorovala som častejšie močenie, citlivé prsia aj tmavšie (to však môže byť aj pri ms) mám náladovosť najprv bolo asi týždeň nechutenstvo do jedla teraz som zasa hladná ale nechutí mi (väčšinou príznaky ms) Ak si kúpím test ukáže mi už výsledok? Vdaka

liloastitch
2. dec 2022

@melissa_19 test ti už výsledok ukáže,to už je cez týždeň meškanie .

petamich
2. dec 2022

ano, pri 7 dnoch meskania uz by mal byt vysledok jasny

melissa_19
autor
2. dec 2022

Je to väčšinou 25.. niekedy sa stane aj neskôr preto som čakala do konca mesiaca včera som si dala tabletku na vyvolaciu ms (ktoré mám predpísané ak mi mešká) dnes nič no spozorovala som inkontinenciu tak neviem som z toho dosť na nervy hh

stellarstar
2. dec 2022

@melissa_19 veď si kúp test a urob si ho?!

veronikaszabova
2. dec 2022

@melissa_19 a preco si si uz davno neurobila test? Budes vediet na com si, nie len dedukovala.

melissa_19
autor
2. dec 2022

@veronikaszabova už pár krát som mala takéto pocity a vyšli negat. pripadám si ako magor

teddustok
2. dec 2022

@melissa_19 vela robi aj psychika.. Nestresuj sa zbytocne, po tyzdni meskania uz ukaze test jasnu negativitu alebo pozititu. A ak bude negativny tak sa aspon nebudes stresovat a potom to hadam pride aj skor.. A ak bude pozitivny, tiez sa nebudes stresovat 🙂 sprav test ranny

mamulik10
2. dec 2022

@melissa_19 tu ti do maternice nikto neuvidi... test alebo gyn a mas istotu.

melissa_19
autor
3. dec 2022

@teddustok akože hej no, bolo teraz ťažšie obdobie navyše idú vianoce hh takže stres maximálny...

melissa_19
autor
3. dec 2022

@mamulik10 veď hej no len som chcela vedieť či je to skoro alebo nie 🙂

veronikaszabova
3. dec 2022

@melissa_19 uz v den meskajucej menstruacie si mohla testovat.

melissa_19
autor
3. dec 2022

@veronikaszabova to vááážne??

veronikaszabova
3. dec 2022

@melissa_19 jasne, ze ano. Neviem na co cakas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre