Ahojte baby,chcem sa spýtať, či mate niektora rovnaku skúsenost ako ja. S priateľom sa snažíme o babo uz vyse pol roka stale neuspesne. Naposledy sme mali styk cez ovu (viem kedy ju mam) . V piatok mam dostat ms a uz vyse týždňa ma bolia kríže. Test som nerobila ten chcem spravit az cez vikend ak mi nepridu moje dni. Pisem sem preto aby som vedela ci ste mali niektorá takyto priznak alebo je príčina bolesti niekde inde 🙂 dakujem vam všetkým za odpoveď a prajem pekný den
@barbora237 ďakujem snáď nam to už vyjde 😊
Áno, mňa tiež boleli kríže, ale istotu budeš mať až keď spravíš test
Toto nikdy nie je isty priznak. Pokial ti pride/nepride MS,tak vzdy vsetko pred MS moze byt predmenstruacny syndrom. Takze samozrejme,drzim ti palce. Ale radsej uvazuj triezvo, aby si nebola potom sklamana. Resp. nepytala by som sa nikoho na koniku. Lebo nikto ti to nepovie,lebo to nik nevie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Presne toto bol moj uplne prvy priznak,tyzden pred ms a to som myslela ,ze som prechladnuta. Takze ti drzim palceky.🙏🍀😇