Je to tehotenstvo?

miska45
27. feb 2014

Ahojte možno tu už bola ta otázka ale snažíme sa o bábo už od novembra posledný menzes som mala v januári a teraz mi 2 dni meška cyklus mam pravidelny na druhý deň som mala taký ružový vytok a trochu krvy príznaky ako pred ms robila som si dva testy a su negativne co myslite?? Ďakujem za odpovede

siska765
27. feb 2014

mozno este na teste skoro, jedine pockat.Bud budu za par dni ciarky alebo ms

lilitela
27. feb 2014

Nie si tehotna

brckava36
27. feb 2014

mne vyšiel pozitívny test až keď mi meskalo dva a pol tyzdna. Aj u Dr. som bola a este tam nebolo nic vidno. Takze Ti ostava jedine cakat 🙂

maribell
27. feb 2014

pri prvom tehotenstve som to mala ako @brckava36 ..tak isto az dva tyzdne po meskajucej ms pozitivny test 😀 ..pri druhom tehu som mala pozitivny den pred ocakavajucou menstruaciou .. takze asi tak ..vsetko zalezi od hormonu v moci ... jedine cakat a cca kazdy treti den si robit test

hviezdicka111
27. feb 2014

ja som mala prvy pozitivny az 40dc 🙂 takze moze to byt tehu...chce to len trpezlivost

tinacho
27. feb 2014

treba počkať, ja som si test robila 5 dni po vynechaní a nič, potom po ďalších 5 dňoch a už boli dve// 😉

kalea
27. feb 2014

Čas ukáže. Momentálne vidím šancu tehotenstva si tak 50:50.

andrylm
27. feb 2014

tehotna nemusis byt ale mozes,stmavli bradavky to je prvy priznak ci si tehotna aj ked test je negativny aspon u mna to tak bolo 😉

lucka222
27. feb 2014

Najlepsie by bolo nesustredit sa na to ci si alebo nie. Test mne ukazal az po 5 tyzdnoch ze som bola tehu. Verim ze sa ti to podary ale vsetko chce cas 😉

hanelka1
27. feb 2014

moze to byt tehotenstvo, skus testnut o 5 dni

pertulik
28. feb 2014

ja som to mala tiež tak najskôr mi meškal menzes a prišiel mi len výtok a test mi vyšiel pozitívne až skoro týždeň po tom ako mi meškali 🙂 takže je možné 🙂

pituska
24. mar 2014

mne meškaju už 8 dni a neviem či som tehotna velmi bi som chcela ale testik si nerobim lebo každi mesiac som sklamana ☹ ale pevne verim že tento mesiac som vtom neviem no uvidim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre