Ahojte možno tu už bola ta otázka ale snažíme sa o bábo už od novembra posledný menzes som mala v januári a teraz mi 2 dni meška cyklus mam pravidelny na druhý deň som mala taký ružový vytok a trochu krvy príznaky ako pred ms robila som si dva testy a su negativne co myslite?? Ďakujem za odpovede
Nie si tehotna
mne vyšiel pozitívny test až keď mi meskalo dva a pol tyzdna. Aj u Dr. som bola a este tam nebolo nic vidno. Takze Ti ostava jedine cakat 🙂
pri prvom tehotenstve som to mala ako @brckava36 ..tak isto az dva tyzdne po meskajucej ms pozitivny test 😀 ..pri druhom tehu som mala pozitivny den pred ocakavajucou menstruaciou .. takze asi tak ..vsetko zalezi od hormonu v moci ... jedine cakat a cca kazdy treti den si robit test
ja som mala prvy pozitivny az 40dc 🙂 takze moze to byt tehu...chce to len trpezlivost
treba počkať, ja som si test robila 5 dni po vynechaní a nič, potom po ďalších 5 dňoch a už boli dve// 😉
Čas ukáže. Momentálne vidím šancu tehotenstva si tak 50:50.
tehotna nemusis byt ale mozes,stmavli bradavky to je prvy priznak ci si tehotna aj ked test je negativny aspon u mna to tak bolo 😉
Najlepsie by bolo nesustredit sa na to ci si alebo nie. Test mne ukazal az po 5 tyzdnoch ze som bola tehu. Verim ze sa ti to podary ale vsetko chce cas 😉
moze to byt tehotenstvo, skus testnut o 5 dni
ja som to mala tiež tak najskôr mi meškal menzes a prišiel mi len výtok a test mi vyšiel pozitívne až skoro týždeň po tom ako mi meškali 🙂 takže je možné 🙂
mne meškaju už 8 dni a neviem či som tehotna velmi bi som chcela ale testik si nerobim lebo každi mesiac som sklamana ☹ ale pevne verim že tento mesiac som vtom neviem no uvidim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozno este na teste skoro, jedine pockat.Bud budu za par dni ciarky alebo ms