Je to tehotenstvo?

28. sep 2021

Menzes mi meska uz 6 dni, byva mi fakt zle od zaludka, casto cikam. Test negativny. Styk bol cez ovulaciu. Mozem byt tehotna alebo nie? Podla kalkulacky by som uz mala zacinat 5 tt. Dakujem

ki_ki2
28. sep 2021

Test by ti už ukázala riadnu čiarku druhu v 5tt .. tak asi nie

autor
28. sep 2021

@ki_ki2 citala som na viacerych forach ze sa niekedy objavi ciarka neskor, tak dufam, ale tiez tomu velmi neverim

vahcaac
28. sep 2021

Ale keby toto boli príznaky tehotenstva, tak to je kvôli hormónu hcg, keby to bolo kvôli hcg, tak máš pozitívny test. Je mi to ľúto❤ dúfam, že si čiaročku nájdeš čo najskôr

amelie2017
28. sep 2021

Zle ti moze byt aj v ramci pms no a cikanie- vzdy pred ms viac cikam.

srferreira
28. sep 2021

My tu nie sme vestecka gula a ani vesticr. Test ti ukaze najlepsie 🤷‍♀️ Skus pockat este a urob si znovu.

ki_ki2
28. sep 2021

Myslíš si že v 5tt by si mala biely test a objavila sa čiarka o pár dní ? Čiže v 6tt? Rozmýšľaj logicky. Pokiaľ to máš odsledované a vieš kedy si ovulovala a vieš týždeň v ktorom by si teoreticky bola tak test by ukázal čiarku mne v 4tt ukázal aj digitálny že 2-3 . Ale dejú sa aj zázraky , držím ti palce aby to bolo tehu teda a keď nie tak aby sa čo najskôr podarilo 🍀☺️

majamat
28. sep 2021

test ukazal neskor len v pride, ez bola neskor ovulka. ak by si mala byt uz v 5t, co sa teda rata od prveho dna ms a prve asi 2t ani tehu nie si, az teda po ovulacii, co je realne tak 3t, tak by si uz mala mat dostatok hormonu HCG na to, aby ti to ukazal aj test.
zeny, ktorym pri meskajucej ms neukazal mali ovulku zrejme neskor a to menej ako 10dni pred testovanim, cize realne boli tehu tak tyzden. v takom pripade je hromonu HCG este malo a test neukaze

simona139469
29. sep 2021

Robila si len jeden test? Ja by som ešte urobila. Za to nič nedáš. Aj keď skôr asi nebudeš tehotná, nádej umiera posledná. Držím ti veľmi palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre