Baby myslite, ze nejako takto by mohlo vyzerat tehotenske brusko? Test vysel negativni. Mam asi dni do menštruácie...
Vy sa jej smejete ,ale moje tehotenské vyzerá rovnako 🥲🤣 len taká slaninka....
@liloastitch ale tvoje asi nie je po dvoch tyzdnoch tehotenstva taketo 😂
@liloastitch ale predpokladáme, že si tehotná dlhšie, teda dlhšie ako deň pred menštruáciou :D
@liloastitch ja som v 15tt, tiež mám len takúto pneumatiku :D s to hovorili, že pro ďalšom tehotenstve brucho vybehne skôr, len som nerátala s tým, že také slaninkove🙂)
@majki_ki áno presne to som si vravela, aj ja, tiež som 15tt a rodila som naposledy v januári, tak som čakala bruško skôr keďže to tam je všetko ešte pouvoľňované. Ale teda.. toto bola podpásovka. 😂
@liloastitch tak to sme spolubojovníčky 🙂.. ja v júli 2020, tak som tiež čakala, že to príde aj prišlo, ale len skrz ten všetok cukor čo denne skonzumujem :D
Tak rýchlo by si veľké brucho určite nemala. Nezaškodilo by trochu tu biológiu zopakovať. Ženy vy sa fakt nehanbite?
@tora23 🤣🤣🤦♀️
Ci si alebo nie neviem.
Ale mas diastazu a ak niesu tehotna mala by si ju riesit s fyzio a ak si tak po porode k nemu zajst.
Ale to si už min vo 4tom mesiaci, nie? Mám asi dni do menštruácie a test negativni🤣 skús radšej cvičiť
Ano si tehotná, bude to určite McDonald
Negatívny test, menzes ani nemeska, stále to brucho akože by si mala z tehotenstva? To snáď si robíš len srandu..
Aha, ty si myslíš, že keď otehotnieš, tak hneď ti bude brucho vidieť , vyvediem ťa z omylu, tučné brucho nie je prvým príznakom tehotenstva 😂
tak odpoved od nej uz nedostaneme 😀 Používateľka sketa už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
Pravdepodobne čakáš " kebábo " .Z toho bude to bruško .Odporúčam zdravšiu životosprávu a viac pohybu
@sketa - a takýto človek má volebné právo..🙈🙈🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To si robis srandu, ze ? 🤦♀