Prepáčte babule,ale s mamou to už dlhšiu dobu študujeme.Mám pocit,že tam nič nie je,ale mama vraví,že niečo slabunké tam bude.
Je ich viac :/
s mamou debatujeme o tom už dva dni :D priateľ sa dištancuje,že sa tomu veľmi nerozumie :D
jeden test,a ms by mala byť o týždeň,dnes som v nohavičkách mala kúsok zaschnutej krvi.Neviem si to vysvetliť.Nie veľa.
Vidim tam zatial len nejake tiene, akoby rozpita ciarka... Skus inu znacku, alebo zajtra prvy ranny moc.. Drzim palceky.. 😉
Ja tam zatiaľ nevidím nič ale netreba to takto strašne síliť, to nič dobre neprináša. Počkaj zo 2-3 dni, urob si a budeš mať istotu.
Testovala si strasne skoro - podla vlastnej skusenosti odporucam pockat az ked meska MS, vtedy to uz byva dost jednoznacne.
Ahojte maminky.. čo poviete?.. 🙂
Ahojte,maminky.. čo poviete ?
Ďakujem.. ja som strašne šťastna... a to som zistila pred včerom mi vyšiel 1.pozit test.. po 5 dňovom meškaní MS... a dneska som si robila 2. a to je tento.. No nechápem lebo podľa tehotenskej kalukačky som v 5tt lebo poslednú MS som mala 13.6 a týždeň pred prvým testom som si robila testy a všetky som mala negat. ☹
Takže sa môžeme tešiť?.. 🙂 ďakujeme ... len som trošku v strese.. nedávno po 18stke 🙂že aka budem maminka .. 🙂
@noxis treba pockat do vynechanie ms. a aj potom moze test stale ukazat negativny - ako mne 2 dni po vynechani. pozitivny som mala az tyzden po vynechani ms, a to som si kupovala z tych citlivejsich. takze nesil to, pockaj na termin ms a ak vynecha, potom testuj. ale tym najcitlivejsim testom, aky kupis.
woman secret baby 🙂
chvíľku sa mi zdá,že tam niečo veľmi slabé bude,potom zas nie.Mamine sa zdá,že áno.
ja tam teda nič nevidím
nie som v 11tt,niečo som zadať musela 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna je ten test negativny
nemusela si kvoli nemu zakladat novu otazku, stacilo to dat na nastenku, tam by ti rovnako zienky poradili