Je to tam?

matulat
3. nov 2021

Ahojte nie som novacik ale skuste mi povedat podla vas je to tam? Menzes som mala vzdy presny ako hodinky kazdych 28 dni dlzka cyklu 4 dni. No po kyrete 08/2021 som dostala menzes september po 26 dnoch a trval 3 dni. Oktober menzes iba 2 dni a uplne slaby. bezne som mala cyklus na 28 den. Apka mi ukazuje ze som mala dostat na 26 den . Myslite ze sa podarilo?Zajtra idem k lekarovi nakolko mam uz vyssi vek. Podotykam testy su po expiracii.

anne_mary2
3. nov 2021

@matulat vyzera to ze ano, prip. skusit test dalsi den ale ano

michaelamomla
3. nov 2021

@matulat ja by som povedala, ze je to tam 🙂 Drzim prsty. Ale z vlastnej skusenosti, tak skoro ti lekar nic nebude vediet viac povedat, treba vyckat aspon 2-3 tyzdne

andrejkap123
3. nov 2021

@matulat anooooo 🙂 aj mas nejake priznaky?

matulat
autor
3. nov 2021

@michaelamomla No praveze mne povedal v sept. ked som bola na kontrole ze akonahle mi bude den meskat menzes mam volat. Ale kedze neviem ci mi uz meska alebo sa mi opat cyklus postupne dostava do normalu. Skusila som testy. Tesit sa budem az po 12 tyzdni . Stat sa moze cokolvek no verim ze toto uz bude uspesne tehulkovanie

matulat
autor
3. nov 2021

@andrejkap123 nemam ziadne soecialne. Vzdy to u mna prichadza az okolo5 tyzdna. iba som hladna teda skvrka mi v bruchu aj ked sa najem.

andrejkap123
3. nov 2021

@matulat tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂

matulat
autor
3. nov 2021
michaelamomla
3. nov 2021

@matulat to je super priznak, ten som mala aj ja a dnes som v 24tt. Prve tehotenstvo tiez dopadlo kyretazou v 6tt. My sme si vtedy dali pol roka pauzu od snazenia, lebo nam to gyn. odporucala, aby sa maternica zahojila a bola silna na donosenie druheho babatka🙂 Drzim prsty

nikanu
3. nov 2021

Držím palce, ale ešte by som počkala pár dní a znovu si test spravila 🙂

kulumulu123
3. nov 2021

@matulat aj ja som s a tešila potrat prišiel v 13tt. Nechcem ta strašiť ale 12 týždeň nie je žiadna záruka. Prajem pekne tehulkovanie a držím ✊✊✊

matulat
autor
3. nov 2021

@kulumulu123 ano ano viem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre