Je to slaby pozitiv? Spodny robeny vcera vecer, vrchny dnes rano.
nieco slabucke na oboch je. kolko si po ovulacii?
Toto by som za pozitívny test nepovažovala, koľko ti mešká ms?
Je to silný negatív
Vyvolavame duchov?
@janetinka27 9 dni, max 10
testuj teda az ked ti bude meskat, uvidis ci ciarka zosilnie
@janetinka27 mne ale uz meska 6 dni, ovulacia bola posunuta
ak bola posunuta, potom MS este nemeska, pretoze MS sa odvija od ovulacie. skus testovat najskor 14 dni po ovulacii
negatívne je to.
Nemoze ti meskat menze 6 dni, ked pred 10 dnami si mala ovulaciu. Lutealnu fazu mas vzdy rovnaku.
negativny
Mala si ovulácii potvrdenú? Lebo nemôže ti meškať 6 dní ak si mala ovuláciu, pred 9 dňami.
@janetinka27 čítam viac diskusii a mám pocit, že ty hádam na všetkých testoch vidíš slabučku čiarku aj keď tam nič nie je
@janka_01 ahoj, mozno mam len lepsie oci. ciarka tam urcite je, ci je to kanalik, neviem. kto tvrdi, ze tamnic nevidi, bud ma horsie oci alebo klame.
@janetinka27 áno tak kanáliky niekedy vidím aj ja len keď si nie som istá, tak radšej nepíšem nič. Nech si skúsi spraviť test neskôr a uvidí sa.
@janka_01 ano, vsak ani ja negratulujem ani nepotvrdzujem tehotenstvo 🙂 iba pisem, ze tam nieco vidim a nech testuje neskor
Joj zeny, ja nechapem, ake viete byt niektore zle! Ak sa niekto pyta na nazor, ja rada napisem, ci nieco vidim alebo nie a ak ma nieco ezaujima ani neotvaram taku diskusiu, tak nechapem co sa rozhorcujete na tom, ak sa nejaka zena pyta na nazor inych, ak si nieje ista tym co vidi... ak vas to tak obtazuje neotvarajte, nekomentujte alebo si najlepsie odinstalujte mk a budete mat pokoj !!!🙂 sorry ale uz mi to fakt neda ake su niektore premudrete hlavy v dnesnej dobe...clvoek ked si pozrie diskusie spred 5 a viac rokov tak sa mi tam javi uplne iny pristup zien.....ale jasne, dnes je asi trendy byt co najprotivnejsi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negatívne