Ahoj všetci, s priateľom sa snažime o dieťatko a zhruba 2-3 týždne od možného oplnodnenia pociťujem nonstop v podbrušku divný pocit, ktory ani neviem opisať. Taký permanentny tlak v podbrušku alebo také jemné krče, ktoré inak zvyknem cítiť napriklad pri prechladnuti a do toho pociťujem dost neprijemne bolesti krížov. Mala to niektora z vas?
Som nohami pri zemi a nesnažim sa vytvoriť si iluzie, že to príde tak hneď a preto ani vobec netušim, či môžem byť tehotná a pociťovať príznaky takto skoro, ale tak skúsim sa opýtať vás. 😃 Možno sa z toho vykľuje len prechladnutie, ktovie.
Ďakujem.
jediny realny priznak tehotenstva je pozitivny HCG test. Vsetko ostatne moze byt PMS, stres, infekcia, choroba.... mimochodom 2-3 tyzdne od mozneho oplodnenia by Ti teda mal bud prist alebo meskat menzes... takze ak meska urob test
2 az 3 tyzdne od mozneho oplodnenia by si uz mala pozitivny test, alebo dokonca meskajucu ms... 😉 testovala si? Kydy mas mat ms?
Ja neviem - na priznaky by som sa v zaciatkoch nikdy takto nespoliehala. To Ti tu bohuzial nikto nepovie, mozno je to u teba priznak, mozno nie. U 100zien to mohol byt priznak, u 100 nie.
Prve co treba robit je test a potom sledovat priznaky…
Môžeš to cítiť takto skoro, ja som ihneď vedela že sa niečo deje a keď som si robila test, už som na 90% vedela že bude pozitívny 😊
@obleckodogymu prepac takto skoro? Ovulacia zvycajne prebieha 2 tyzdne pred koncom cyklu, cize bud jej ma prist menzes dnes alebo dokonca uz tyzden meska...
môže to byť aj prichádzajúca ms, alebo sa príliš sleduješ a všetko pripisuješ tehotenstu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď si urob test