Mam 10dni do.ms a cítim uz pár dní bolesti ako pred menštruáciou,co to môže znamenať? pobolieva ma podbruško a kríže , skoro celý deň, najhoršie je to v kľude keď ležím,stale sa musím prehadzovať lebo je to nepríjemné... Proste akoby som to mala každu chvíľu dostať,ale ms mam pravidelnú a presnú na deň. Styk bol nechránený.. ovulácia prebehla minulý týždeň ,a uz počas nej ma takto bolelo a potom den,dva nič a zas ... môže to byť príznak tehotenstvA?
to ti nepovie nik...ani lekár.
jedine o pár dní spraviť test.
Je mi to jasné ale môže to byť jeden z prvých príznakov alebo skor ide o nejaký problém? Neviete mi poradiť ako si uľaviť od toho? Je to celkom dosť nepríjemné,. A este som zabudla, častejšie chodím močiť. Môže to byť prechladnutie aj ked pri močení ma nič nebolí?
Skôr by som povedala, že je to nejaký problém ... sama píšeš, že už počas ovulácie si to takto mala ... skôr prechladnuté močové cesty, nejaký zápal zospodu, tehotenstvo nie.
Daj si tabletku a bud v teple. Toto je ako hádať z vesteckej gule,čo to je
Moze nemusi byt. U kazdej zeny je vsetko inak. A castejsie mocenie urcite s tym nesuvisi. Ak si pred tyzdnom otehotnela, mas tam zarodok velkosti pieskoveho zrnka, ak vobec, maternica sa este nezvacsuje, takze ti nema co tlacit na mechut. Takze skor prechladnutie…
Na priznaky je velmi skoro 🤗 ak si nemala skor ovulaciu. Moze to byt aj tym, ze sa mozno viac sledujes… moze to byt naozaj cokolvek. 10 dni pred ms este nemas uhniezdene ani vajicko 🙂 drzim palce nech to dopadne ako si zelas
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No co ti poviem... 50:50