Ahojte baby ,
Pred pól rokov som bola na kyretazi kvôli zamlčanemu potratu , v novembri som ms nemala až potom v decembri a od vtedy mi ms chodila stále , buď prišla skôr alebo neskôr ale stále prišla . V Apríli som bola na prihliadke u gynekológa a všetko bolo v poriadku . Lenže už od apríli som nedostala ms a je to uz 46 dni bez ms. Ale prsníky ma veľmi bolia a mám pocit že sú ťažšie a bradavky sú veľmi citlive na dotyk . Mám to uz tak cca 2-3 týždne . Mohlo by to byt tehotenstvo ? Pretože my sme to neplánovali a čo príde to príde išli sme ďalej .
Mám v pláne si spraviť tehu test , ja sa chcem len informovať
Jedine test ti da odpoved 🙂
@baby_28 nič iné ti neostane ako kúpiť test, ako uz vyššie spomenuté my do teba nevidíme nemôžeme vedieť co tam máš. Takže test a dr
Priznaky PMS a tehu su vzdy takmer identicke. Takze bud je to zacinajuca MS a teraz mas PMS alebo je to tehotenstvo. Zistis to tak ze si spravis test, lebo tu ti nikto neda zazracnu odpoved na otazku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@baby_28 ahoj. My nevidíme do tvojej maternice. Môže to byť x veci. Zajtra ráno kúpiť test a ocikat ho