Je to príznak tehotenstva?

dakujemzaodpovede
15. apr 2023

Ahojte chcem sa spýtať či ma niektorá z vás takú skúsenosť.. pred 5 dňami som mala ovulaciu, vždy v deň ovulácie mám biely výtok.. teraz to trvá už 5dní vytok je biely akoby mliečny. Do toho sa mi pridali bolestivé prsia pocit akoby boli ťažké a zdajú sa mi aj väčšie… bolesti hlavy už takmer týždeň a posledné dni sa pridali neskutočne plačlivé nálady niekoľko krát za deň… mohlo by ísť o tehotenstvo? Ako skoro ste mali prvé príznaky? Alebo sa mám skôr obávať ze by to boli dake zdravotne problémy ? Ďakujem za každú odpoveď

terry658
15. apr 2023

@dakujemzaodpovede to vyzerá ako PMS. Ja mávam také stavy vždy keď sa snažíme o bábo. U mňa jednoznačne psychika, hormóny a PMS.

ls56
15. apr 2023

Veď ešte počkaj a sprav test tak o 3-4 dni a uvidíš. Ono PMS a tehotenstvo majú identicke príznaky. Ja som si pri oboch tehotenstvách myslela,že je to PMS a bola som tehotná. Takže jedine to rozlúskne test o pár dní-dovtedy to môže byť oboje.

selena_luna
15. apr 2023

Neexistuju ziadne priznaky tehotenstva 5 dni po ovulacii. Vajicko nie je ani uhniezdene. Testuj sa az ked ti bude meskat menzes. Skor le bicujes seba a svoju psychiku

floki1994
15. apr 2023

@dakujemzaodpovede po 5 dnoch od ovulacie mat priznaky tehu este nemozes..je prilis skoro...to este ani telo nestihlo zaznamenat zmeny, hcg ani nehovorim..skor PMS ako pisu vyssie a aj psychika robi svoje..

selena_luna
15. apr 2023

@dakujemzaodpovede este k priznakom: to je velmi individualne. Su zeny, ktore tehotenstvo odhalia skor ako test podla priznakov - a to ozaj ked zacina vynechavat menzes ( nevolnosti, vracanie) Mnoho zien vsak nema priznaky, alebo ma take, co su velmi vseobecne ( unava, kratky dych) tazko teda povedat, ze co a kedy. rozumiem ti, viem ako sa citis, sama som si presla tazkou cestou, priatelsky ti radim, nesleduj svoje telo tolko. Ubija to velmi. Bolesti hlavy asi s tehotenstvom alebo pms nesuvisia, kedze si ich mala okolo ovulacie. Ale, ovulaciu mas odsledovanu len podla vytoku, nemas ju potvrdenu testom, teplotou, alebo lekarom. Je to plus minus autobus, vypocty ti vobec nemusia sediet. Drz sa!

zenulkaaa
15. apr 2023

Tazko povedat. Moze nemusi. Uvidis ci pride MS.

janetinka27
15. apr 2023

@dakujemzaodpovede ahoj, ovu podlia hlienu vie presne urcit len malo zien, ovu sa prejavuje cirym hlienom, klzkym, natahovacim. U mna biely pretrvavajuci hlien bol vzdy znamkou cysty z neprasknuteho folikulu. Ale u teba to tak byt nemusi. Presnejsie si ovu odsledujes pravidelnym znalym sledovanim hlienu, dobre je, ked ta to nauci lektorka alebo zapisovanim bazalnej teploty. Metody su velmi dobre a spolahlive,ale vyhodnocovat ich mozes iba ak si velmi dosledna v sledovani a zapisovani a ak si poucena ako to vyhodnotit.
Pockaj do ms a uvidis 🙂

laura07
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dakujemzaodpovede
autor
15. apr 2023

Ďakujem za odpovede 😊 uvidíme čo bude pretože mrchu čakám až o 9 dní preto sa tak čudujem

misiacikova
21. apr 2023

@dakujemzaodpovede ahoj, ja som dnes 10 DPO, menzes mam dostať v pondelok (dúfam, že nie). Cely deň som sa dnes cítila zvláštne, bolelo ma podbruško veľmi podobne ako pri MS, ale nie je to úplne rovnaká bolesť, je to akoby sa mi ťahalo vo vnútri niečo smerom dole 🙈 neviem to opísať. Po práci som si doma spravila test a vidno tam už druhú čiarku 😊 vzhľadom na dátum kedy si písala príspevok - zmenilo sa niečo u teba? Robila si si test?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre