Chcela by som sa opýtať či je skoro robiť si test keď MS mám dostať v nedeľu. Mám skoro všetky príznaky ako pri prvom poslednú MS som mala normálne 6 dni ako vždy bez zmeny ale čítala som že viacrodičky môžu kľudne menštruovať aj napriek tehotenstvu prvé 2-3 mesiace.
Ak by som bola tehotná bolo by tam už niečo vidno? Alebo mám počkať do nedele? Ďakujem
Zalezi od ovulacie, ked ju mas na 5-6 den tak test ukaze, ak na 20-21 tak nie.
Pockaj do nedele, bude to istejsie
Mne mešká dva dni, No test je negatívny. Myslite že ue šanca že mi ešte tehotenstvo neukáže ?
Myslím si že je ešte skoro,treba vydržať a testovať v deň očakávanej ms
@yvona2102 ms moze meskat z viacerych pricin,nemusi to byt len tehotenstvo...
Vies kedy si mala ovulaciu? Mas pravidelny cyklus? Mohla si mat ovulaciu posunutu a test ukaze neskor. Ideal zopakovat o 2dni z ranneho mocu s 10citl. Ked bude negativny a ms stale meskat, tak sa objednat k dr.
@mikasz ovulaciu som mala od 31.12 do 6.1.2021 cize 7 dni a počas nej sme mali 3x nechránený sex. Po skončení ovulácie som mala asi dva dni slabunke spinenie čo by mohlo byt aj uhniezdenie. Pobolieva ma v podbrušku a mám neskutočnú únavu. Cyklus mávam pravidelný, a od ovulácie už prešlo asi dosť času aby test ukázal však. Robila som si dnes a negatívny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Počkaj do nedele a a keď nepríde správ test. Sú ženy kt ukázal ttest pozitivitu už pred a aj také kt až keď ms vynechala