Je to priskoro na test?

20. jan 2021

Chcela by som sa opýtať či je skoro robiť si test keď MS mám dostať v nedeľu. Mám skoro všetky príznaky ako pri prvom poslednú MS som mala normálne 6 dni ako vždy bez zmeny ale čítala som že viacrodičky môžu kľudne menštruovať aj napriek tehotenstvu prvé 2-3 mesiace.
Ak by som bola tehotná bolo by tam už niečo vidno? Alebo mám počkať do nedele? Ďakujem

sense
20. jan 2021

Počkaj do nedele a a keď nepríde správ test. Sú ženy kt ukázal ttest pozitivitu už pred a aj také kt až keď ms vynechala

limetka69
20. jan 2021

Zalezi od ovulacie, ked ju mas na 5-6 den tak test ukaze, ak na 20-21 tak nie.

mikasz
20. jan 2021

Pockaj do nedele, bude to istejsie

yvona2102
20. jan 2021

Mne mešká dva dni, No test je negatívny. Myslite že ue šanca že mi ešte tehotenstvo neukáže ?

sandra151
20. jan 2021

Myslím si že je ešte skoro,treba vydržať a testovať v deň očakávanej ms

mikasz
20. jan 2021

@yvona2102 ms moze meskat z viacerych pricin,nemusi to byt len tehotenstvo...
Vies kedy si mala ovulaciu? Mas pravidelny cyklus? Mohla si mat ovulaciu posunutu a test ukaze neskor. Ideal zopakovat o 2dni z ranneho mocu s 10citl. Ked bude negativny a ms stale meskat, tak sa objednat k dr.

yvona2102
20. jan 2021

@mikasz ovulaciu som mala od 31.12 do 6.1.2021 cize 7 dni a počas nej sme mali 3x nechránený sex. Po skončení ovulácie som mala asi dva dni slabunke spinenie čo by mohlo byt aj uhniezdenie. Pobolieva ma v podbrušku a mám neskutočnú únavu. Cyklus mávam pravidelný, a od ovulácie už prešlo asi dosť času aby test ukázal však. Robila som si dnes a negatívny.

mikasz
20. jan 2021

@yvona2102 tak to uz su vyse 2t, to by test vysiel 🤔
Ale teda su vynimky, hcg ma velke rozpatie, rastie rozne rychlo, takze skus zopakovat o 2dni 🤞

sense
20. jan 2021

@yvona2102 toto som mala tento mesiac aj aj teiz test negatívny, ms prišla so 4dnivym meškaním co inak býva úplne presne...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre