Ahojte, viem, je to asi pozitívny výsledok, ale prečo na teste RapiClear nie je vidieť skoro absolútne nič, skôr by som povedala že len nejaká falošná čiarka a ClearBlue je jednoznačný??? Kvalita testu??? Robila som ich dnes, s hodinovým odstupom, keďže na RapiClear bol duch až po čase. Najskôr bol snehobiely.... 🤔 A hneď teda ďalšia otázka, je normálne že som 18dpo (cyklus mám 30 dní) a test má len takú slabú druhú čiarku? Na gynekológa je ešte asi skoro si myslím, aj tak by nič nevidel....
Na gyndu skoro, tam sa vola az s jasnou čiarkou.
Skus este zajtra, pozajtra ten clear blue... "nieco" tam je
@zuzkaa1991 mešká mi 8 dní
Sprav si z ranného a budeš vedieť ale obidva sú podľa mňa pozitívne.
Vyzerajú pozitívne 😊, ja som mala tiež čiarku slabucku po limite, ale mne ešte nemeska, tak som zvedava ci niečo z toho bude 🤞
@helen_167 správ ešte jeden 😉 alebo zajtra ??
@januska12323 aj podľa.mna, len je to slabucke veľmi, tak mi nejde do hlavy že také slabé čiarky, keď mi mešká už 8 dní a je 18dpo
Sľúbila som si ze až keď budu meškať 😄, budem sa testovať, ale neviem ci vydrzim ešte cca 3 dní 🙄😃, celá večnosť. Chcem predísť sklamaniu, ja som mala pichnuty pred 14dnami ovitrelle, bojím sa ze to spôsobuje pozitivitu testu 😢.
@helen_167 mne meškajú a aj tak som v strese a bojim sa.... Nezdaju sa mi tie slabé čiarky 🤦 keď som 18dpo
Mne meska cca rovnako a tiež mám slabšiu čiarku ale je tam. Ja tam vidím . Skús zajtra ráno spravit. Mne pekne ukázal test rapiclear
A vies uplne naisto kedy bola ovulacia ? Urcite si 18dpo ? Podla coho to vies ? Lebo na 18dpo su tie ciarky velmi slabucke.
Pomaly stúpa hcg, každá sme ina, neboj dobre to dopadne 🤞🥰😊😊
@elli333 neviem to veru úplne na sto percent....
@helen_167 veľmi sa bojím. Čítam všade o mimomaternicovom tehotenstve a pod... A tak veľmi by sme chceli druhé bábätko 😔 ach jaj
Pozitivne su oba ale ciarka je dost slabucka..skus kazde dva dni testovat rovnakou znackou a uvidis..popripade ist na krv na hcg aj ako samoplatca sa da...je mozne ze si mala posunutu ovulaciu..aj ked neviem no 🤔 drzim palce
@floki1994 aj keby bola posunutá, tak je to aj tak dlho a čiarka by bola asi silnejšia 😔
@tatianaba začala si krvácať?? Alebo bolestí? Bojím sa 😔
Hej ..ja by som sla na odber hcg..tych par eur stoji za to aby si vedela na com si 🙂
Mna clearblue nikdy nesklamal a ukazoval aj ked ine este nie - a pritom ma nizsiu citlivost neviem to vysvetlit logicky🙈 skus digitalny clearblue
@floki1994 pôjdem hneď zajtra
@tatianaba máš môj obdiv...
@selena_luna a tento výsledok testu je co? Ja neviem mne príde chybny, menzes mam mat o1 alebo 2 dní
@helen_167 to je clearblue??
Áno clearblue
@helen_167 tak potom neviem... Asi zlý test. Urob ešte jeden 🤔 ja takto
@helen_167 stále slabá 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kolko dni meska?ked mate 30dn.cyklus?ja mam 31cca.a den menštruácie som..mala ducha pri druhom tehu a pri prvom par dni po meskani jasny(bezne mi meskali)
A moc bol rovnaky odobraty?aj to ovplyvňuje