Ahojte, myslite že je to pozitívne alebo falošný duch? Pred 3 dňami som mala špinenie odvtedy nič .
@sandricaaa ja viem tiež neverím, ešte si spravím jeden ráno tak uvidím nerobím si zbytočne nádeje 😒
ja to stale pisem a niektore sa do mna obuvaju, ze ide o biochemicke. jednoducho toto nie je pozitivny test. pozitivny test je, az ked je jasne pozitivny. toto testy robia, aj ked o tehu nejde, smaozrejme tym padom to robia aj ked o tehu ide, cze nedokazu rozlisit, ci to je tehu, alebo nie.
jednoducho treba pockat a otestovat neskor, moze sa kludne aj denne, ale realne je dobre zhodnotit o tyzden, ci tam bol posun. az tyzden by to naozaj malo byt jasne. za tyzden by mali byt kolajnice.
@majamat Ja som po 2 týždňoch meškania menštruácie nemala ani len takýto test a v postieľke spinká bábätko. Ja testom veľmi neverím. Keď už, tak radšej to riešiť s gynekologičkou.
@katuli3nocka top sa da vysvetlit. mala si neskoru ovulaciu, mozno k tomu nizsia produkcia hormonov.
takyto test sice tehu nepotvrdi,a le ani nevyluci. tu ide len o to, ze na ducha na teste , alebo extremne slabu ciarku sa neda spolahnut ako na fakt, ktory dokazuje tehu. videla som uz aj silnejsie a tehu to nebolo.
Jooj tieto testy 🙈 strašné testujú . Je mi ľúto no toto je falošný test . Kde sú tie časy keď ukazovali super teraz to je hruuuza .
Ak je to tehotenstvo zistíš len tak ,že na druhý deň je cuarka silnejšia. Pokiaľ je stále rovnako slabá..tak ide i chybný test ...ja som mala už milión duchov na testoch ale vždy pokiaľ na druhy deň bol silnejší..bolo to tehu ..ak stále rovnaký. Zlý test
@vaness77 načo toľko testuješ? Veď počkaj a ak menštruácia stále príde, tak choď ku gynekologičke. A nie tu každý deň dávať test🤦🏻♀️
@sandricaaa vážne?
@zzzza čo vazne ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vaness77 toto sú moje testy včera, sla som na krv a hcg 1 .. takze by som už neverila