Ahojte test robený z ranného moču. Nedávala som tomu už šancu , keď sa do 5 min nič neukázalo. Zabudla som naň :D a po asi 15 min som si naň spomenula, že idem ho zahodiť. Tak som sa pozrela ešte raz, že či predsa. A je tam vidieť, síce slabo ale druhá / je nejaká tenká. Mám 2 dni do MS a neviem teraz, že či mám PMS alebo príznaky.
@sisa1804 test je negatívny, naviac po takej dobe sa už nemá ani výsledok odčítavať. Skús počkať pár dní a spraviť znova. Držím palce 🙂
@sisa1804 zeny nehnevajte sa ale ja tymto tu temam s testami fakt nerozumiem.za prve tam nieje nic vidno a za druhe v kazdom pribalovom letaku sa pise ze vysledok odcitat do 5 minut neskor uz moze ukazovat falosny vysledok? 🤷♀️ tak naco toto? A este to sa netyka kontretne vas ale foto cez negativy cez mesacny svit a neviem co este 🤦♀️ moze mi to niekto vysvetlit?
@sisa1804 v navode je napisane, ze do uvahy nemas brat vysledok dlhsi ako niekolko minut... Kolko min. je napisanych v pribalovom letaku? Ja napriklad nevidim ani naznak druhej ciarky ci kanalik, ten test je uplne biely. Ci mas pms alebo priznaky ti tu ziadna zena nepovie, nevidime do teba 🤦♀️ teraz by ti to nepovedal ani gynekolog na sone, nie to este my.
Ten papierik dnu tam nie je preto, aby test v krabicke nehrkal....
Btw test je neg.
@olivia1425 mne sa velmi paci ako si tu zeny pomahaju (som tu asi mesiac), zaroven ale uz som asi videa vsetko 😂 vcera bola topka fotka analneho otvoru a ci su to hemeroidy, tiez uplne nechapem 30 tem ci uz prisla OCR/PN (tak 7x denne) a tieto testy ma udivuju, ja tomu rozumiem clovek sa snazi o dieta a ked sa nedari, je to frustrujuce, smutne a pod. ale ten test nie je atomova fyzika, vidim dve ciarky super, nevidim dve ciarky pravdepodobne tam nie su a ked stale verim, ze by mohli byt otestujem o par dni, neviem na co je komu dobry ten falosny pocit nadeje, lebo vzdy sa najde 1-2 baby ktore v dobrom napisu, ze nieco tam vidia (cez negativ, s 300w ziarovkou, proti svetlu a co ja viem co), pomaha to na tu psychiku nakoniec?
@sisa1804 Ja to tam tiež vidím ale čo to je to neviem poradiť. Tiež mi to dnes ukazovalo a gratulujem ,že si to odfotila ,lebo mne to ani nešlo.Podla mňa vadny test ,alebo kanalik.Ja som si to tak vyhodnotila
@petamich 😆😆😆😆👌👌👌👌👏👏👏 pobavila si ma 😆
Kanálik je to sivé
@olivia1425 myslím si, že by bolo oveľa lepšie, keby MK urobil čisto fórum, skupinu alebo neviem čo, kde baby budú dávať testy a nie denne milión takých istých tém a este ta istá osoba 4x to iste 🙁
@diaalex je taka jedna obsiahlejsia diskusia 🙂
Ked sme sa s manželom snažili o babo tiež som na teste videla // aj keď tam neboli😶 a keď som reálne ostala tehotná test mi asi do 5 sekund ukazal dve poriadne tmavé čiarky🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
sprav si znova po piatich dnoch 🙂