Ahojte dnes mi vyšiel takýto test poobede. Čo si myslite?
@paulisko daco tam je...ja som mala taky pepino na 10 dpo poobede.. nikdy ziadny kanalik..ked som nebola tehu, tak test bol biely... rano resp. o 2 dni. Drzim palceeeeee
Ďakujem veľmi pekne bol by to zázrak ☺️ Ms by som mala mať zajtra no kvôli PCO nemám pravidelný cyklus takže sa podľa toho neviem orientovať
@paulisko anooo je pozitívny, skús zase ráno spraviť 🙂 teším sa s tebou. Inak aj ja mám PCO, už máme jednu dcérku, pred tehotenstvom som užívala 7 mesiacov Inofolic, neviem teda či aj ten pomohol alebo nie no a teraz sa snažíme o druhé dieťatko, už 6 mesiacov, užívam už aj progesterón - Progestenalle 200mg a aj Inofolic, ovuláciu totiž nemám pravidelnú, ba dokonca mám aj anovulacne cykly, máš nejakú radu čo ti pomohlo k tomuto zázraku (druhej čiarku na teste) alebo to prišlo samo a nečakane? 🙂
@paulisko no vyzerá to že bude mimčo😊 každopádne skús test zopakovať 😉 a PCO som mala aj ja,preto som dlho nemohla otehotnieť,ale podarilo sa nakoniec vďaka liekom
@christinka1 aké lieky si mala?
@paulisko verim ze ta mrcha uz nedorazí😁
@1katus1 tak alé už keď večer mala takýto pozitívny tak ráno tu už bude tutovka 😊 uvádza sa že ráno to je najspoľahlivejšie, ale na väčšinu testoch (ak nie ak na všetkých) je písané že sa môže robiť test kedykoľvek počas dňa 🙂
Noo ja tam tu ciarku vidim a povedala by som, ze je to na velmi dobrej ceste
@paulisko len nech ciarocka silnie ❤🙏🙏🙏 zopakuj o dva dni / ja som robila test kazdy den ako pometena🙈/
Skočila som ešte kúpiť jeden do lekárne v limite čiarka bola ale slabšia po limite asi 3min je viditeľnejšia ...@miskamicha @bozzie @summersunny94 ďakujem Vám ❤️
@paulisko už riadna čiarka teda! gratulujeeem ❤️ Paráda moc sa s tebou teším a áno aj mne sa zdalo že sme si už niekde v nejakom príspevku pisali 🙂
@summersunny94 joj baby ďakujem Vám ❤️❤️no bojím sa ešte tešiť aby som nebola sklamaná :/
@paulisko ono pepino testy maju malo farbiva....na tomto lepsie vidno😊
@paulisko nebojkaj, dobre bude isto , musíš naozaj len pozitívne myslieť, prihovaraj sa už teraz drobčekovi a všetko bude ok. Inak to predsa nesmie byť! 🙂 Takže áno v kútiku duše a srdiečka sa teš, už len Dr. potvrdí a potom budeš si užívať tehulkovanie 😊😊😊
@paulisko vidíte tam baby niečo?
@zianahollyna absolútne nič
@christinka1 och no skúsim o dva tri dni ak nepríde mrcha. Snáď to tentokrát výjde
@zianahollyna Nič tam nie je,ani náznak druhej čiarky 😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.