Pred chvíľou som to tu pridávala ale už to neviem nájsť vobec neviem ako to tu funguje ;( ráno som robila test ten bol negatívny a teraz večer mi ukázalo toto. Vôbec neviem čo si mám myslieť tak snáď mi pomôžete. Mam akurát ovuláciu tak neviem.
@osem urob este zajtra iny test, moze to byt falosny duch. Ak bola menstruacia klasickej intenzity, je mala sanca, ze si naozaj tehotna. Ak by to totiz malo byt tehotenstvo z minuleho cyklu, mala by si uz riadnu ciarku. A ak by to malo byt z tohto, tak by si priznaky ani ciarku na teste este nemala.
@osem skúste otestovať ešte z ranného moču
V poslednom čase ako tu čítam diskusie, začínam nadobúdať presvedčenie, že tehotenské testy by sa mali vydávať len na lekársky predpis 🤦 ušetrilo by to mnohým pocity strachu a neistoty alebo falošných nádejí
test na foto je foteny po akom čase? ak po par hodinach, straca vypovednu hodnotu.
pozri, niektore testy ukazu falosnu pozitivitu, zalezi od znacky. mne raz vysiel pozitivny a tehotna som nebola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Akurat mas ovulaciu? Kedy mas dostat menstruaciu? Preco si si robila test?
Inak, test moze byt rano negativny a vecer uz pozitivny, HCG mohlo cez den narast na dostatocnu hodnotu.