Je to pozitívny test?

osem
9. okt 2024

Pred chvíľou som to tu pridávala ale už to neviem nájsť vobec neviem ako to tu funguje ;( ráno som robila test ten bol negatívny a teraz večer mi ukázalo toto. Vôbec neviem čo si mám myslieť tak snáď mi pomôžete. Mam akurát ovuláciu tak neviem.

andrea_82
9. okt 2024

Akurat mas ovulaciu? Kedy mas dostat menstruaciu? Preco si si robila test?
Inak, test moze byt rano negativny a vecer uz pozitivny, HCG mohlo cez den narast na dostatocnu hodnotu.

osem
autor
9. okt 2024

@andrea_82 včera som sa necítila dobre a kamoška ma postrašila tak mi to nedalo a dnes som musela urobiť test. Menštruáciu mám mať 23tieho a poslednú som mala 25.9 do 29.9 🙂

andrea_82
9. okt 2024

@osem urob este zajtra iny test, moze to byt falosny duch. Ak bola menstruacia klasickej intenzity, je mala sanca, ze si naozaj tehotna. Ak by to totiz malo byt tehotenstvo z minuleho cyklu, mala by si uz riadnu ciarku. A ak by to malo byt z tohto, tak by si priznaky ani ciarku na teste este nemala.

osem
autor
9. okt 2024

@andrea_82 ďakujem zajtra ráno spravím další. Dúfam že to bude okej🙏

domka222
9. okt 2024

@osem však len teraz cca máš ovuláciu. Preto si sa možno včera necítila dobre.

osem
autor
9. okt 2024

@domka222 môže byť no cez ovuláciu som sa nikdy ešte necítila zle občas ma pobolievalo brucho.

dianna3571
9. okt 2024

@osem skúste otestovať ešte z ranného moču

glade22
10. okt 2024

V poslednom čase ako tu čítam diskusie, začínam nadobúdať presvedčenie, že tehotenské testy by sa mali vydávať len na lekársky predpis 🤦 ušetrilo by to mnohým pocity strachu a neistoty alebo falošných nádejí

magic08
10. okt 2024

test na foto je foteny po akom čase? ak po par hodinach, straca vypovednu hodnotu.

osem
autor
10. okt 2024

@magic08 asi po 10tich minutach

osem
autor
10. okt 2024

@osem baby teraz som robila test s rannym močom a negat. Neviem neberiem to ako 100% uvidim ako menstruacia este

magic08
10. okt 2024

pozri, niektore testy ukazu falosnu pozitivitu, zalezi od znacky. mne raz vysiel pozitivny a tehotna som nebola

osem
autor
10. okt 2024

@magic08 to mi je jasné no,prvý som robila nejaký lacný za 2,50 a tento tu nebol extra drahší ale stal 4€ tak mam vacsiu nadej v neho

danielad9
10. okt 2024

@osem ak bol prvý test pepino tak sa na neho ani nespoliehaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre