Ahojte baby, chcem sa opytat co si myslite o tychto dvoch testoch su robene 3 dni od seba avšak ciarka je stale rovnaka ,zrejme sa bude jednat o falosne pozitivny test. Mate niekto podobne skusenosti? Ďakujem
Podla mna pozitiv, to uz by bola aka nahoda, aby si si robila dva testy s odstupom a oba boli falosne pozitivne?
máš ešte len pred MS?
@snugglingduckling mam nepravidelnu menštruaciu a momentalne mi uz mešká 20 dní, ale na 20 dni mi pride dosť slabá ta ciarka, testovala som sa aj na 17 den ked mi meškali a test bol negativny 💁♀️
tak na také meškanie je to veru velmi slabá čiarka :/ asi by som zavolal doktorke - nech ťa vezme na krv aspoň a odsleduje si to - ale velkú nádej by som tomu nedávala. mrzí ma to
@barborka1500 mne sa stalo, že som otehotnela až 2 týždne po tom ako mi mala prísť menštruácia, takže ešte stále to môže byť v poriadku len posunuté.
Ďakujem Vám baby😊 určite zbehnem za doktorom 😊
@barborka1500 tak pokiaľ máš nepravidelnú môžeš byť tehotná, záleží od toho kedy bola ovulácia, čiže ak ovulácia bola cca 10-14 dní dozadu tak môžeš byť tehotná test by zodpovedal
@barborka1500 pri takom meškaní už musia byť koľajnice jak Brno. Behni na krv a prehliadku.
@snugglingduckling
@koniarova
Dievčence, ona má nepravidelnú menštruáciu takže to meškanie vôbec nemusí byť 20 dňové.
tak sama autorka píše že jej aktálne mešká 20 dní - ja neviem akú velmi nepravidelnú ju má (či je to rozptyl pár dni alebo týždňoy) a na základe čoho píše to meškanie. Ja len nechcem dávať falošnú nádej - nakolko test naozaj netrmavne moc na to že medzi nimi sú 3dni - ale áno, samozrejme môže byť aj že je to dobre a ja sa budem s autorkou len a len tešiť ak hej.
neviem, ja zvycajne tvrdim, ze tehu testy oznamuju pritomnost HCG a nie jeho mnozstvo, ale vzhladom k tomu, ze je 72h odstup, by som sla asi za lekarom aspon na odber krvi
Môžeš mať aj cystu, tá niekedy ukazuje pozitívne tehu testy
Ked mas nepravidelny cyklus, tak ako mozes vediet ze meska 20 dni? Pokial si nesledujes priebeh cyklu na vlastnom tele a podla priznakov, nemozes vediet kedy bola ovulacia, a teda ci ti prisla “nacas” alebo o dva tyzdne neskor od toho co vyratala apka 🙂
Skus ked tak este test inej znacky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ten nalavo je podla mna silnejsi.