Ahojte. Chcela by som poradiť. Áno testujem skoro ale užívam progesteron a v sobotu by som ho mala vysadiť. Snažíme sa cca rok ale nakoľko mám Pcos môj cyklus je nepravidelný aj ovu. Niekedy som robila ovu testy ale posledne tri mesiace som sa nato so smútkom vykaslala. Mam 5 dni do MS a skúšala som tehu test. Priznaky zatiaľ len mierne bolesti v krizovej oblasti, a strašne palenie zahy dnes od rána. Na teste som mala včera už slabú čiarku, ktorá bola ťažko oddfotitelna a tak som dnes večer ešte skúšala dva testy. Jeden je mamatest a druhy test z alieexpresu. Prosím vidíte tam niečo? Myslite, ze by z toho niečo mohlo byt ? Keby by som mohla skúsiť digi? Samozrejme som skúšala aj top baby test a livsane pretože mi nedalo. Myslela som, či tie testy niesu chybne. Cisrky vidno aj na živo. Ďakujem
Prosím nekupuj si tehu test z aliexpresu. Tieto sú určite negatívne.
:D
Negatívne vsetky
Skus pockat este aspon 4-5dni 😉 a potom uvidis. Vieme vsetky ze je to stresujuce ale toto testovanie bez jasneho vysledku je este horsie.
@bybaa1 ďakujem veľmi pekne. Dúfam, že to bude aj môj prípad. Testovala ste každý deň? Lebo mne sa dnes zdá ciarka rovnaká. Ale je pravda, že som ju nerobila z ranného mocu kvôli tomu, že som bola po nočnej a v nočnej som aj pila aj chodila cikat. Každopádne ďakujem za povzbudenie a držím palce 🙂 a veľa zdravíčka🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka3011 ja tam druhu čiarku nevidím, test by som skúsila až keď bude MS meškať, každopádne držím palce 🙏🏻