Je to pozitívny test?

tinka3011
7. sep 2023

Ahojte. Chcela by som poradiť. Áno testujem skoro ale užívam progesteron a v sobotu by som ho mala vysadiť. Snažíme sa cca rok ale nakoľko mám Pcos môj cyklus je nepravidelný aj ovu. Niekedy som robila ovu testy ale posledne tri mesiace som sa nato so smútkom vykaslala. Mam 5 dni do MS a skúšala som tehu test. Priznaky zatiaľ len mierne bolesti v krizovej oblasti, a strašne palenie zahy dnes od rána. Na teste som mala včera už slabú čiarku, ktorá bola ťažko oddfotitelna a tak som dnes večer ešte skúšala dva testy. Jeden je mamatest a druhy test z alieexpresu. Prosím vidíte tam niečo? Myslite, ze by z toho niečo mohlo byt ? Keby by som mohla skúsiť digi? Samozrejme som skúšala aj top baby test a livsane pretože mi nedalo. Myslela som, či tie testy niesu chybne. Cisrky vidno aj na živo. Ďakujem

t1nusa
8. sep 2023

@tinka3011 ja tam druhu čiarku nevidím, test by som skúsila až keď bude MS meškať, každopádne držím palce 🙏🏻

tinka3011
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka1
8. sep 2023

Prosím nekupuj si tehu test z aliexpresu. Tieto sú určite negatívne.

tinka3011
autor
8. sep 2023

@pininka1 ako som spomínala hore nie sú všetky z alie. Iba jeden. Ostatne sú mama test a baby top test

ankare
8. sep 2023

@tinka3011 testuj sa, až keď Ti meska. Tieto sú podľa mňa negatívne.

vanilkovazmrzka
8. sep 2023

:D

sense
8. sep 2023

Negatívne vsetky

maryetta
8. sep 2023

Skus pockat este aspon 4-5dni 😉 a potom uvidis. Vieme vsetky ze je to stresujuce ale toto testovanie bez jasneho vysledku je este horsie.

bm_
8. sep 2023

@tinka3011 ja na niektorych vidim druhu ciarku, podla mna to moze byt na dobrej ceste. Zial ci je to tehotenstvo alebo len testy co take ciarky robia sa dozvies az o par dni ked budu ciarky tmavnut. Drzim palce a napis potom ako to dopadlo🙂

vaneesa
8. sep 2023

Baby čo si myslite o tomto teste?🙈🙈🙈 včera mala prist ms tak dnes som zo zvedavosti skúsila testovať…je to baby top test, čítala som rôzne recenzie že niekomu ukázal falošný výsledok a niekomu zas pravdivý

t1nusa
8. sep 2023

@vaneesa čo si o ňom akože máme myslieť? na tomto sú jasne viditeľne 2 čiarky, ak si nie si istá skús o pár dni znova pripadne kontaktuj gynekológa

vaneesa
8. sep 2023

@t1nusa nepýtala som sa na to či tam vidíte druhú čiarku🤨 ale čo si myslíte o konkrétne tejto značke testov, aké sú s nimi skúsenosti …

ankare
8. sep 2023

@vaneesa jasne pozitívny 🙂

vierkaa0
8. sep 2023

@vaneesa no test je pozitivny.

bybaa1
8. sep 2023

Autorka, ja tam vidím //. Presne takto som mala ja v pondelok a už mám riadne čiarky. Držím palce 🙏posielam od pondelka moje testy. Niektoré dni sú aj dva a včera tri. Po 7 rokoch sa podarilo, tak sa neviem vynadivat. Držím ti palce 🙏

t1nusa
8. sep 2023

@vaneesa otázka bola čo si myslíme o teste, tak som sa vyjadrila 😊 keď si nie si istá treba skúsiť iný test napr. Clearblue, ale v princípe myslím, že je to nepodstatné aká značka testu to je…

tinka3011
autor
8. sep 2023

@bybaa1 ďakujem veľmi pekne. Dúfam, že to bude aj môj prípad. Testovala ste každý deň? Lebo mne sa dnes zdá ciarka rovnaká. Ale je pravda, že som ju nerobila z ranného mocu kvôli tomu, že som bola po nočnej a v nočnej som aj pila aj chodila cikat. Každopádne ďakujem za povzbudenie a držím palce 🙂 a veľa zdravíčka🙂

bybaa1
8. sep 2023

@tinka3011 každý deň som testovala. Ak aj keď rovnaká ako včera, absolútne sa neboj. Zajtra bude silnejšia. Ja mam napríklad každý deň tmavší poobede ako z ranného moču. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre