Je to pozitívny test?

3. sep 2023

Ahojte baby, nie som za skore robenie tehotenskych testov, ale aj napriek tomu som si jeden dnes urobila. Som 6 dni do menstruacie ale mam strasne bolesti v podbrusku, priserne bolesti prsnikov, krize a mnohe dalsie. Nevedela som ci ide o pms alebo o skorsie tehu priznaky. Prikladam foto testu (nie je z ranneho mocu), rysuje sa tam jemna ciarka. Co si o tom myslite? Je to pozitivny tehotensky test? Babatko velmi chceme len sa nechcem tesit predcasne 🙂 Dakujem

marzii35
3. sep 2023

Jasne je tam 😊

oira
3. sep 2023

Ano

autor
3. sep 2023

Bozee baby ďakujem 🥰🙏 neverim stale, este pockam do terminu MS, potom otestujem aj digitalnym🙏 veelmi vytuzene babatko to bude❤️

kacenocka2
3. sep 2023

Áno..gratulka💚

autor
3. sep 2023

@kacenocka2 obrovska vdaka ❤️

ankare
3. sep 2023

No tak na to, ako ďaleko ešte do menzesu máš, sú tie čiarky krásne! Držíme palce!

autor
3. sep 2023

@ankare ďakujem veľmi pekne 🙏😍

malycka
3. sep 2023

Ahoj ja som parni do zadu robila tiež test vyšiel mi taký to istý ako tebe menštruáciu mám mať až budúci týždeň sňať nám to obom vide

autor
3. sep 2023

@malycka dakujeem, drzim velmi palce 🙏🥰 verim, ze vyjde

natuliatko777
3. sep 2023

To je pepino ?

autor
3. sep 2023

@natuliatko777 nie, Adiel SeeNow…robila som aj druhy, vyšla omnoho silnejšia čiaročka, tak uvidime

malycka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malycka
3. sep 2023

❤️❤️

autor
3. sep 2023

@malycka 🙏❤️ dakujem za kazdy komentar….stale sa tvarim, ze sa nic nedeje, nechcem tomu este uverit a chcem radsej pockat 😁

megan777
15. okt 2023

Super drzim silno palce❤️🙏 kolko ste sa snazili

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre