Ahojte baby, nie som za skore robenie tehotenskych testov, ale aj napriek tomu som si jeden dnes urobila. Som 6 dni do menstruacie ale mam strasne bolesti v podbrusku, priserne bolesti prsnikov, krize a mnohe dalsie. Nevedela som ci ide o pms alebo o skorsie tehu priznaky. Prikladam foto testu (nie je z ranneho mocu), rysuje sa tam jemna ciarka. Co si o tom myslite? Je to pozitivny tehotensky test? Babatko velmi chceme len sa nechcem tesit predcasne 🙂 Dakujem
Ano
Bozee baby ďakujem 🥰🙏 neverim stale, este pockam do terminu MS, potom otestujem aj digitalnym🙏 veelmi vytuzene babatko to bude❤️
Áno..gratulka💚
@kacenocka2 obrovska vdaka ❤️
No tak na to, ako ďaleko ešte do menzesu máš, sú tie čiarky krásne! Držíme palce!
@ankare ďakujem veľmi pekne 🙏😍
Ahoj ja som parni do zadu robila tiež test vyšiel mi taký to istý ako tebe menštruáciu mám mať až budúci týždeň sňať nám to obom vide
@malycka dakujeem, drzim velmi palce 🙏🥰 verim, ze vyjde
To je pepino ?
@natuliatko777 nie, Adiel SeeNow…robila som aj druhy, vyšla omnoho silnejšia čiaročka, tak uvidime
❤️❤️
@malycka 🙏❤️ dakujem za kazdy komentar….stale sa tvarim, ze sa nic nedeje, nechcem tomu este uverit a chcem radsej pockat 😁
Super drzim silno palce❤️🙏 kolko ste sa snazili
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jasne je tam 😊