Baby chcem sa spýtať je to pozitívne ? Alebo mi hrabe mešká mi 3 dni s mužom som spala raz mám 4 mesačného syna ďakujem
niečo sa tam marí... Skús spraviť zajtra 🤔
Gratulujem, trafili ste sa do prvej ovulacie.
podla mna to pozitivne nie je, nevidim tam ani naznak ruzovej ciarky.
No tak na clear blue ukazalo mínus a meskaju 3 dni čiže verím tomu clear
@rebeka3333 mne keď vyšla takáto čiarka na paličkovom teste, tiež mi clearblue ukázal mínus. Skúsila som však o 2 dní aj paličkový aj clearblue. Na paličkovom čiarka zosilnela a clearblue ukázal + 1-2. Je však pravda, že som testovala pred meškaním MS. Ale záleží kedy si mala ovulácia a asi aj od kvality testu paličkového. Tak uvidíš, či MS príde neskôr.
@mika1209 lenže spala som s ním len 2 marca viac nie a to úplne s totálnym pozorom čiže už by mi aj tK test musel ukazat podľa mňa hento je najlacnejší test ten palickovy všetky negatívne len jeden taká čiarka čo Jj skoro nevidno
@rebeka3333 od 2 marca presli 3t uz po 2t po oplodneni by si mala mat kolejnice, cize skor to tehu nebude,a ko bude.
@rebeka3333 jasne chápem, podla toho to ozaj tehotenstvo nebude 🙂
@rebeka3333 aký druh testu to je?
@emma2782 graviclean ráno nič a o 2 hodky úplne slabá ktorá o 10 minút zmizla trz už vbc nič
@simonka2318 o par dni urob dalsi a uvidis, ci bol pozitivny.
@simonka2318 pozdravujem tak ako bola si tehu?bol pozitivny?alebo falosny
@jaja0405 ahoj nie nebol pozitívny bol falošný 😟
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rebeka3333 vyzerá to, že áno