Ahojte baby ... som po kyretraži 26.1.... menštruaciu som ešte nemala a nemam žiadne priznaky ale urobila som si test myslite si že je pozitivny ?
Menzes po kyretazi ma prísť do 6 týždňov. A tento test je poriadne rozpity, premočeny, určite nie pozitívny.
Z akého dôvodu si robila test? Ci si tehotná? Mali ste už styk? Lebo pokiaľ viem, po kyrere je treba normálne dodržiavať sexuálnu abstinenciu, dokým nepríde menzes. (proste klasické šestonedelie)
@barbora8978 je vidieť že je negativny
@lucylliana a prečo ta biela čiarka ? Hrozne sa bojim :(
@barbora8978 je premočený to preto
@barbora8978 to je kanálik. Keby bol pozitívny je to ružové alebo bordové … a ako baby píšu ešte je aj rozmočený
Jasné a zreteľne negatívny a ktomu sú to kanáliky ako píšu baby a presne tak sú premočené. Je mi ľúto tvojej straty . A nakoľko si mala kyretaž je normálne že ms ešte nebola niektoré dostanú od kyretaže tak ako keď malí ms niekomu sa posunie prvá ms aj o 2 mesiace niekto nemá ms ale len špiny .
Ved to jasne vidno, ze je negativny
@barbora8978 je ale že totálne rozmoceny aj jeden aj druhý
@barus26 mysliš pozitivny ?????
@barbora8978 testy sú premočené a čiarky sú biele, testy nie sú pozitívne. Držím palce!
@barbora8978 nie pozitívny, premočený
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbora8978 boli by fajn dať lepšiu fotku