Ahojte, dnes na obed robený tehotenský test..výsledok som pozrela po 25 minútach...je pozitivny ci? Ďakujem
ano gratulujem 🙂
Výsledok sa neodčitava po 25 minútach, treba si pozrieť návod 🙂
Ja by som povedala že pozitívny 🙂 ja aj keď spravím test a je negatívny tak aj po 2 dňoch je pozitívny a zas keď som mala pozitívny tak aj o 2 hodiny boo stále rovnako pozitívny 🙂
Test sa ma odcitat v case na to urcenom. Vsetko ostatne patri do kosa. Takze aj ked vyzera pozitivne, ja osobne by som si urobila novy a odcitala ho v case uvedenom v navode.
Vyskúšaj o deň dva ešte jeden
Mám odložené tehotenské testy "po" všetkých troch deťoch, stále sú tam 2 čiarky aj po rokoch . Takže podľa mňa so tehotná
Nevadí, že po limite, toto je jasná čiarka, gratulujem. Ak by bol negatívny, tak po limite by čiarka bola ledva badateľná.
@jj298 neviem teda, nepoznám nikoho, komu by sa to stalo
@veronicka1901 och kazdu chvilu su tu prispevky ako baby vytahuju z kosa den zahodene testy a cuduju sa ciarkam ktore sa objavili po limite... raz ten ma test navod, nie je to pre nic za nic .
@selena_luna dúfajme, že to nebude autorkin prípad a držme jej palce 😉
Je prepity po tych 25min.taka “silna” ciarka by ti vysla hned ak by si bola tehotna.
Takze zamna neplatny test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.