Je to potrat, alebo je ešte šanca na riadne tehotenstvo?

evka1608
22. sep 2023

Dobry den, asi pred dvoma tyzdnami mi vysiel pozitivny test digitalny clearblue 1-2, teraz pondelok som bola u gynekologa a na sone videl nieco male tak mi predpisal duphaston, hned som ho zacala brat, dnes na sone uz nevidel nic, zobrali mi krv na HCG ale vysledky budu az v pondelok. Nevydrzala som a urobila som si zase test clearblue a uz bol negativny. Mozem byt este stale tehotna alebo som potratila? Mala by som byt 6+2tt, mate s tym niektora skusenosti?

nikiki29
22. sep 2023

@evka1608 ak sú testy negatívne, na sone nič, asi to bude koniec… ☹️ ale uvidíš podľa hCG. Nekrvácaš?

evka1608
autor
22. sep 2023

@nikiki29 no ked som potratila tak si myslim ze kvoli tomu duphastonu nekrvacam

ivkav5
22. sep 2023

@evka1608 neviem ale, či by ti duphaston zastavil krvácanie…na zastavenie krvácania sa ešte zvykne predpisovať ascorutin (aj mne dali toto kombo), nedali ti nič také?

evka1608
autor
22. sep 2023

@ivkav5 ale ja som vobec nekrvacala preto my je to divne, duphaston mi dal na podporu tehotnestva ale doktor mi hovoril ze na ultrazvuku bolo zle vidno lebo som po cisarskom reze, aj ze mam vzadu maternicu, ale zas ten negativny test tak uz neviem co si mam otom mysliet

anjelicek26
22. sep 2023

Pri zamlknutom potrate zena este dlhu dobu nekrvaca... mrzi ma to, ze to takto dopadlo... lekar ti nevravel, ze mas duphaston teda vysadit?

evka1608
autor
22. sep 2023

@anjelicek26 zatial nie, mam pockat do pondelka za vysledkom s krvi a podla toho

bejbs123
22. sep 2023

Bohuzial nie je mi to luto

deti95060810
22. sep 2023

tehu už asi ťažko...

tenerifka
22. sep 2023

Dnes o 12:19
Bohuzial nie je mi to luto

@bejbs123 ako to mozes napisat tak kruto, ze ti to nie je luto? Preco?
Alebo si nechodila na ZS a nevies pouzivat ciarky vo vete?

ivkav5
22. sep 2023

@tenerifka tiež som sa nad tým pozastavila, ale skôr si žiaľ myslím, alebo teda pevne verím, že ide len o neznalosť slovenského jazyka 🙈 určite to malo byť “Bohužiaľ nie, je mi to ľúto”. Teda snáď..

tenerifka
22. sep 2023

@ivkav5 aj ja dufam, ze tomu tak je, ale irituje ma to, kurña, tak ak nevie pisat, tak nech nepise radsej nic

bejbs123
22. sep 2023

@tenerifka moje nervy,samozrejme,ze to tak malo byt,nerozumiem,preco hladate vo vsetko nieco zle,clovek vyjadri lutost a len kvoli jednej ciarke,tu idu z neho spravit bezcitaka,mate v tom nejake potesenie? Ked som si precitala Vase prispevky,tiez nie su bezchybne,tak netreba poucovat,ale dakujem,ze ste sa vyjadrili mne a nie autorke,urcite je Vas komentar pre nu prinosny…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre