Zdravím,viem že okolo testov je tu veľa diskusii a každý píše “ja nie som gynekológ” aké chcela by som sa spýtať prídavam foto takto to vyzeralo po vytiahnutí z mocu. 2fotka po pár minútach. Prosím vás mám to brať ako negatívny výsledok? Ďakujem všetkým
Toto je pozitívny tehotenský test 🙂 pre istotu ale teda zopakuj ak sa ti zdal rozmoceny najprv ale ja si myslím že je to tam. Držím palce
@kvetinka9378494 ovulacny nie je pozitivny. Na ovulacnom su dve ciarky takmer vzdy, ale na to, aby bol pozitivny, musia byt tie dve ciarky rovnako silne (prip. testovacia silnejsia ako kontrolna) - co ty nemas.
Tehotensky mas pozitivny, gratulujem.
@kvetinka9378494 🤦♀️ návody k testom si nevieš prečítať? Tehotenský máš pozitívny a ovulačný negatívny.
@kvetinka9378494 na prvej fotke mi príde tst moc premočený , na druhej fotke je test pozitívny, ovulačný maš negativny, ale niekedy vedia zachytit aj pozitivitu tehotnosti
Nič v zlom, ale koľkokrát ešte túto tému založíš? Test je pozitívny, gratulujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvetinka9378494 sú tam dve čiarky... pozitívny...