Je to mimomaternicové?

carinka888
15. jan 2022

Mozem sa prosim spytat, pravdepodobne som prekonal covid.. 7 dni mi meskal menzes potom dosiel ale mala som ho len 3 dni ( uz to mam takto pol roka ze 3 dni menzes zevraj kludne od ockovania) lenze od vtedy ako menzes skoncil boli ma podbrusko ako pri menzese a aj moc troska viac pachne, vytok mam je to neprijemne… testy na tehotenstvo som si robila xy a su stale negativne.. dufam ze to neni mimomaternicove? Mala som ho uz raz ale vtedy boli testy pozit. Dakujem za radu

martina1201
15. jan 2022

@carinka888 toto tehotenstvo istotne nebude, keďže aj pri mimomaternicové bývajú testy pozitívne.

carinka888
autor
15. jan 2022

@martina1201 trosku ste ma ukludnila lebo uz by som nedala ze by som mala mimomaternicove… tak pravdepodobne zapal bud mechura alebo vajecniky lebo aj mam nafuknutu maternicu trocha, aj vytok, aj hnusny pocit bolest..:(

drzaopica
15. jan 2022

@carinka888 mozes mať bakteriálny zápal veď chod ku gynekolovi na stery nikto Ti nepovie čo Ti je

carinka888
autor
15. jan 2022

@drzaopica 19steho som dostala najskor termin preto sa pytam… nie preto lebo sa nudim…

drzaopica
15. jan 2022

@carinka888 veď toto je urgent, alebo si kúp Rosalgin vyplachy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre