Je to menštruácia po pôrode, alebo ide o krvácanie z uhniezďovania?

5. nov 2023

S manželom sme mali v stredu nechraneny styk s vyvrcholenim do mna, menstruaciu som ešte od pôrodu nemala, presne týždeň po sexe sa u mňa na jeden jediný deň objavilo veľmi veľmi malé množstvo krvi, skôr to bol vytok sfarbený do ružova, mala som ho len raz na malej potrebe na toalete. Je to 12 dni po styku, tehu test negativny. Je toto akože moja prvá menstruacia po porode alebo je to krvácanie z uhniezdovania? Som zmatena. Som rok po porode.

marticka92
6. nov 2023

Pozor mozete otehotniet aj kef nemate menstruaciu, nohe si myslia ze po porode hned sa to neds lrave ze vtedy je to este rychlejsie ☝️

katarinka89
6. nov 2023

Vidím to na uhniezdovanie. Urob test o par dni.....

ivangeline
6. nov 2023

Mohla to byt kludne aj ovu,niektore zeny vtedy maju troska krvi... tazko povedat. Urob si test neskor.

autor
6. nov 2023

No nikdy sa mi nestalo ze by som pri ovulacii krvacala

autor
6. nov 2023

Testy snehobiele

ankare
6. nov 2023

Ak nechceš teraz ďalšie dieťa, chrán sa.

autor
6. nov 2023

Dajme tomu ze to krvácanie vo štvrtok bolo uhniezdovanie, dnes je pondelok, ukazovali by testy už spolahlivy výsledok?

sweetbrownie
6. nov 2023

Však to sú 4 dni od styku a očakávaš že test niečo ukáže?

autor
6. nov 2023

@sweetbrownie aké štyri dni? Napísala som ze styk som mala pred 12dnami hore, zle čítaš

sweetbrownie
6. nov 2023

Aha pardón zle som to pochopila z tvojích odpovedí. Tak potom by ti test ukázal aspoň dúšika ak nie tak by som skúsila o 2 dni a budeš mať istotu na čom si.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre