S manželom sme mali v stredu nechraneny styk s vyvrcholenim do mna, menstruaciu som ešte od pôrodu nemala, presne týždeň po sexe sa u mňa na jeden jediný deň objavilo veľmi veľmi malé množstvo krvi, skôr to bol vytok sfarbený do ružova, mala som ho len raz na malej potrebe na toalete. Je to 12 dni po styku, tehu test negativny. Je toto akože moja prvá menstruacia po porode alebo je to krvácanie z uhniezdovania? Som zmatena. Som rok po porode.
Vidím to na uhniezdovanie. Urob test o par dni.....
Mohla to byt kludne aj ovu,niektore zeny vtedy maju troska krvi... tazko povedat. Urob si test neskor.
No nikdy sa mi nestalo ze by som pri ovulacii krvacala
Testy snehobiele
Ak nechceš teraz ďalšie dieťa, chrán sa.
Dajme tomu ze to krvácanie vo štvrtok bolo uhniezdovanie, dnes je pondelok, ukazovali by testy už spolahlivy výsledok?
Však to sú 4 dni od styku a očakávaš že test niečo ukáže?
@sweetbrownie aké štyri dni? Napísala som ze styk som mala pred 12dnami hore, zle čítaš
Aha pardón zle som to pochopila z tvojích odpovedí. Tak potom by ti test ukázal aspoň dúšika ak nie tak by som skúsila o 2 dni a budeš mať istotu na čom si.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pozor mozete otehotniet aj kef nemate menstruaciu, nohe si myslia ze po porode hned sa to neds lrave ze vtedy je to este rychlejsie ☝️