Je to len kanálik?

biankahh
20. nov 2023

Ahojte. Dnes som si robila ClearBlue ultra včasný test a vyšli mi 2 čiarky, ale až po niekoľkých hodinách. Druhá je veľmi tenká a slabá. Mám 5 dní do ms. Viem, že je to ešte dosť. Test som si robila, lebo som mala zvláštne pocity v podbrušku a boľavé prsia.

gabriela2952
20. nov 2023

@biankahh podľa mňa to je negatívny test , ešte keď je to tam po niekoľkých hodinách

pabla99
20. nov 2023

@biankahh nebrala by som to ako pozitívny výsledok tieto testy po polhodine ukazujú celkom fajnové druhé čiarky. Osobná skúsenosť.

selena_luna
20. nov 2023

Test ma citat len v urcenom case. Cokolvek ti ukaze po limite, patri do kosa. Musis pockat do dna ms a potom testuj.

tehotna40
22. nov 2023

@pabla99 súhlasím.

@biankahh mala som na tomto teste podla mňa už regulernu čiarku, do niektorej diskusie o týchto testoch som pridávala aj foto a ostatné testy negatívne, tehotná som nebola. Takže tento je za mňa jednoznačne negatívny.

snazilka_bio_mamka
23. nov 2023

teraz som skusala aj ja test, vysledok je platny 10min.po 10 minutach musis vyhodit lebo satam môže objavit kanálik. precitak letacik, je to tam vsetko pekne napisané.drzim palce, ja som na tom rovnako s cakanimabielymi testami ☹️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre